Ringsted

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Ringsted

Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din hjemby ser ud fra himlen? HeliCompany tager dig med på en returflyvning lige derhen, hvor du vil hen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Privat helikoptertur med HeliCompany

Privat helikoptertur med HeliCompany

En privat helikoptertur er en helt speciel oplevelse, hvor du kan nyde udsigten helt alene. HeliCompany tager dig med på en luftoplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Oplev uforglemmelige eventyr og fuldstændig afslapning med DreamBallon Svæv højt over betagende landskaber og mærk den ufattelige ro i en luftballon. Vores erfaring og passion sikrer dig tryghed og en magisk rejse. Book din plads i dag
1

Hvad er helikoptertur med HeliCompany, Ringsted?

Når du rejser på et rutefly, er et vinduessæde ofte et eftertragtet sæde. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige at have en fantastisk udsigt under start og landing. Når du flyver i helikopteren, er der kun et vinduessæde, så du helt sikkert kan se udsigten fra start til slut. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Helikoptertur med HeliCompany


Hvad er privat helikoptertur med HeliCompany, Ringsted?

Motorerne startede, propellerne begyndte at snurre, og helikopteren lettede langsomt fra jorden. Den stiger, stiger, stiger, og jo højere den rejser sig, jo større er udsigten til kabinen. De steder, du kender, er pludselig anderledes, og vejnettet ligner snoede stier gennem skove, gader og byer. Se! Der er parker, skoler, landevejssporvogne og alle de andre hverdagssteder – det kan ses oppefra. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Privat helikoptertur med HeliCompany


Hvad er ballonflyvning over Fyn eller Sjælland, Ringsted?

Drøm dig væk og nyd et øjeblik i fuldstændig afslapning, mens DreamBallon giver dig muligheden for at svæve højt over betagende landskaber og mærke den ufattelige ro, som kun kan opleves i en luftballon. Med årtiers erfaring og en brændende passion for luftballonflyvninger har DreamBallon APS allerede skabt utallige uforglemmelige eventyr for eventyrlystne rejsende og naturelskere. Sikkerhed er vores øverste prioritet, og fra det øjeblik du stiger ombord på luftballonen, vil du føle dig i trygge hænder og være klar til at udforske verden fra en helt ny vinkel. Book din plads i luftballonen i dag, og lad os tage dig med på en magisk rejse, som du aldrig vil glemme!
Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland