Aarhus c

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Aarhus c

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

Når båden "letterer" med 600 hestekræfter, har en tur til bugten smuk natur, rig historie og vinden i håret. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SUP kursus med Surf Agency

SUP kursus med Surf Agency

Kunne du tænke dig at prøve et SUP kursus i Aarhus? Så tjek denne oplevelse ud. Her kan du tage en 2-timers stand-up paddle board klasse i Aarhus (ved siden af ​​havnen), selv booke oplevelsen eller købe et gavekort til en du holder af.


Watercast fra RIB-båd med Mai-Event

Watercast fra RIB-båd med Mai-Event

Watercast er for dem, der virkelig har brug for at mærke adrenalinen rulle gennem kroppen. Watercast er en øvelse, som Frømandskorpset bruger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev Anden Verdenskrig fra en RIB-båd og hør fra historikere om, hvordan krigen udspillede sig i og omkring Aarhus Bugt. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Det Store Diamantkup hos Escapist

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus tilbyder dig et gådefuldt escape room. Hvis du har sans for logik, kan du måske løse det store diamanttyveri, før politiet ankommer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2

Hvad er eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers, Aarhus c?

Med vinden i håret og brydende bølger i topfart sendes du på eventyr. Udforsk Aarhus fra havet, se efter vikingerejserne i horisonten, og håb på, at sæler og marsvin den dag myldrer over bugten. Skum i ansigtet og gode historier i ørerne - så uanset om du er søpindsvin eller ej - kom ombord. Aarhus SeaRangers byder på stor motivation og historiefortælling, når du udforsker natur og kultur. En specialdesignet RIB-båd tager dig til Aarhus Bugt, med vinden i håret, lytter til historier fra SeaRangers ekspertguider og udforsker bugtens naturlige perler, vores lavniveau camp madlavning og udendørs aktivitetstelte på SeaRangers.
Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers


Hvad er sUP kursus med Surf Agency, Aarhus c?

Det er mange år siden, at farvandet omkring Danmark frøs til sidst, så der er ingen grund til ikke at komme ud i vandet og prøve stand-up paddle-surfing. Her handler det om at balancere, mens du padler på brættet, så du skal muligvis varme op, da dette er en sport, hvor du skal bruge hele kroppen. Efter en tur på vandet eller i vandet venter en varm sauna. Hvis du er modig, kan du endda prøve de kolde kuldegysninger igen bagefter og afslutte dagen med endnu en tur i det iskolde vand. Med sin passion for surfing og vandsport har Surf Agency bragt et lille udsnit af Caribien til Aarhus siden 2012. Alle Surf Agency instruktører er certificeret af Dansk Sejlforbund og Dansk Surf Rafting Forbund/ISA. Det betyder, at de er uddannet til at lære dig, hvordan du gør det, mens de sikrer, at sikkerheden er i top.
SUP kursus med Surf Agency


Hvad er watercast fra RIB-båd med Mai-Event, Aarhus c?

Hvis du vil opleve de øvelser, de laver hos Frøkorpset på egen hånd, så er vandkastet noget for dig. Du ligger på RIB-bådens ponton og venter på, at de 2x300 hk i bådens motor slår ind. Når RIB-båden har god fart, giver du slip og flyver over vandet. Forestil dig, at din egen krop bliver brugt som surfbræt, så ved du allerede godt, hvad watercasting er. Mai-Event tager dig med ud på havet og fortæller de historier, der ligger gemt der. Instruktørerne har mange års undervisnings- og læringserfaring, ligesom RIB kaptajnen har styr på sikkerheden, så alle får en god og sikker oplevelse.
Watercast fra RIB-båd med Mai-Event


Hvad er 2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event, Aarhus c?

De fleste af os ved sikkert allerede noget om Anden Verdenskrig, hvad enten det er fra de til tider støvede skolehistoriebøger eller fra de dramatiske spillefilm, der blev lavet om den periode. Men hvor mange kender egentlig den lokale historie, og hvad krigen betød for danskerne personligt? Rejs tilbage til Aarhus i 1940'erne på en RIB-båd og hør historier, der stiger op fra bunden af ​​Aarhus Bugt. Mai-Event tager dig med ud på havet og fortæller de historier, der ligger gemt der. Instruktørerne har mange års undervisnings- og læringserfaring, ligesom RIB kaptajnen har styr på sikkerheden, så alle får en god og sikker oplevelse.
2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event


Hvad er det Store Diamantkup hos Escapist, Aarhus c?

I den mørke nat sejlede et fragtskib fra Rusland ind i Aarhus havn. Pludselig blæste det, og et stille støvregn faldt på fragtbilen, der skulle fragte den uvurderlige blå diamant fra fragtskibet til Nationalmuseet i Aarhus. Du vil gerne selv opleve diamanten, men du ved også, at du bliver nødt til at vente, indtil den når museet, for på trods af de avancerede låsemekanismer og komplekse koder, er dette din chance. Hvis du holder hovedet koldt, kan diamanten blive din. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.
Det Store Diamantkup hos Escapist