Nordjylland

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Nordjylland

Eventyr på Limfjorden

Eventyr på Limfjorden

Oplev Linfjord fra vandkanten, når du er med på Aalborgs RIB Safari. Vi garanterer en blæsende og kølig naturlig oplevelse til dit hår. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din hjemby ser ud fra himlen? HeliCompany tager dig med på en returflyvning lige derhen, hvor du vil hen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub

Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub

Oplev friheden og svæv som en fugl på en sommerdag med Aviator - Aalborg Svæveflyveklub. Sikkerhed er vores prioritet, så du kan nyde udsigten over marker og skove. Book en uforglemmelig svæveflyvetur hos os i dag og oplev friheden i luften.


Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Oplev fart og spænding på Danmarks bedste offroadbane hos Motorsport Nordjylland. Tag styringen, drift igennem svingene og overhal dine modstandere i bedste Fast and Furious-stil. Med fokus på sikkerhed og professionel vejledning fra erfarne løbsledere, er du garanteret en actionfyldt dag bag rattet. Lets go


Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur over Lønstrup, Blokhus og Skagen med Sima Helikopter - læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Næste

1 2

Hvad er eventyr på Limfjorden, Nordjylland?

Der var vind i håret, da begge motorer skruede op med 300 hestekræfter under motorhjelmen og skød ud af Woodsfjord. Det er dog ikke kun vinden i håret, for turen vil også være fyldt med historier fra Skovfjordene, hvor sæler måske vil stikke hovedet forsigtigt op af dybet. Hvis du vil udforske Limfjorden, er det bedst at gøre det fra vandkanten. RIB-IT vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, og erfarne kaptajner vil sikre, at hverken fartøjet eller passagererne udsættes for ekstreme situationer. Fartøjerne er godkendt af Søfartsstyrelsen og alle kaptajner har desuden gennemført søforsøg med repræsentanter for Søfartsstyrelsen.
Eventyr på Limfjorden


Hvad er helikoptertur med HeliCompany, Nordjylland?

Når du rejser på et rutefly, er et vinduessæde ofte et eftertragtet sæde. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige at have en fantastisk udsigt under start og landing. Når du flyver i helikopteren, er der kun et vinduessæde, så du helt sikkert kan se udsigten fra start til slut. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Helikoptertur med HeliCompany


Hvad er svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub, Nordjylland?

Oplev følelsen af frihed og svæv igennem luften som en fugl på en smuk sommerdag. Hos Aviator - Aalborg Svæveflyveklub har vi mange års erfaring med svæveflyvning, og vores professionelle piloter prioriterer altid sikkerheden. På en klar dag kan du se ud over markerne og skovene, mens sommerfuglene boltrer sig i din mave. Vi tager svæveflyvning seriøst, og derfor flyver vi fra en offentlig flyveplads. Lad os tage dig med på en uforglemmelig svæveflyvetur, hvor du kan opleve den ultimative frihed i luften. Kontakt os i dag og book din tur med Aviator - Aalborg Svæveflyveklub.
Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub


Hvad er kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland, Nordjylland?

Tag styringen bag rattet og mærk adrenalinen pumpe, når du træder speederen i bund på en af Danmarks bedste offroadbaner. Hos Motorsport Nordjylland er det ikke tid til snak, kun action. Drift gennem svingene, udfør hjulspin og overhal dine modstandere i bedste fast and furious-stil. Med fokus på sikkerhed og professionel vejledning fra Motorsport Nordjyllands erfarne løbsleder, er du garanteret en dag fyldt med fart og spænding. Så sæt i gang og vis, hvordan du racer din bil – Let’s go!
Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland


Hvad er helikoptertur med Sima Helikopter, Nordjylland?

Når du er bundet til Sima Helikopterens helikoptersæde, får du et sæde med uhindret udsyn. Så du kan være helt sikker på alle detaljer fra start og start til sikker landing af helikopteren på land igen. Tag på en fantastisk flyvetur for at se Danmark fra oven, hvor landskab og sikkerhed er dine topprioriteter. Sima Helikopter har flere års erfaring med helikopterture i det danske sommerland, og hvert år stopper de flere forskellige lokationer, og tilbyder alle eventyrlystne gæster en særlig udsigt fra oven. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning.
Helikoptertur med Sima Helikopter