Herning

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Herning

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Adrenalin pumpes ud af din krop, når du rammer jorden med 200 km/t. Faldskærmen udløses, mens du nyder den uforglemmelige udsigt. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Solospring hos Dropzone Denmark

Solospring hos Dropzone Denmark

Er du klar til at mærke adrenalinen af ​​frit fald, før faldskærmen udløses? Mærk suset med et solohop med Dropzone Danmark Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Har du nogensinde prøvet at flyve med fly selv - hos Midtjysk Flyveklub tilbyder de dig muligheden for selv at flyve med fly. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Vil du opleve den ultimative luftoplevelse? Vælg Dropzone Denmark og prøv Europas højeste HALO tandemspring Placeret 7.600 meter oppe i luften, får du hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores erfarne team sikrer din sikkerhed. Begrænsede pladser, tilmeld dig nu
1

Hvad er tandemspring hos Dropzone Denmark, Herning?

Mærk adrenalinen, når du hopper fra 2000m eller 4000m! I et frit fald falder du til jorden med 200 km/t og mærker chokket over hele kroppen! Men pludselig udløses faldskærmen, og du har tid til at beundre udsigten nedenfor, mens du flyder tilbage til den faste grund under dine fødder. Dropzone Danmark ville gerne skrue op for deres faldskærmsudspring, og med en professionel instruktør bag sig, som havde sprunget tusindvis af gange, gik det godt. Dropzone Danmark tilbyder professionelle faciliteter, de bedste faldskærme og det største faldskærmsudspringsfly i Danmark.
Tandemspring hos Dropzone Denmark


Hvad er solospring hos Dropzone Denmark, Herning?

Måske har du mange tandemspring bag dig og tror, ​​du er klar til at komme videre, eller måske er du en reel risikotager og satser alt fra starten for at gøre dit første hop til et solohop. Enkeltspringet er i hvert fald kun for de modigste, så tør du hoppe alene? Dropzone Danmark ville gerne optrappe deres faldskærmsudspring, og med en professionel instruktør bag sig, der havde sprunget tusindvis af gange, gik det godt. Dropzone Danmark tilbyder professionelle faciliteter, de bedste faldskærme og det største faldskærmsudspringsfly i Danmark.
Solospring hos Dropzone Denmark


Hvad er introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub, Herning?

Hvor mange gange har du tænkt på at sidde i et fly på vej til din næste destination; spekulerer du på, hvordan det er at sidde i cockpittet med de tunge løft på skuldrene og kontrollere alle komponenterne? Find ud af, hvordan en dag er at være pilot, og vær fri. Selvom oplevelsen ikke kan sammenlignes med den legendariske actionfilm Top Gun, var der engang, hvor du kunne opkalde din helt Maverick efter dig og få den erfarne pilot ved din side til at blive Goose.
Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub


Hvad er europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark, Herning?

Vælg Dropzone Denmark for den ultimative luftoplevelse! Vi inviterer dig til et eksklusivt event, hvor du får muligheden for at prøve Europas højeste HALO tandemspring. Du vil blive placeret 7.600 meter (25.000 fod) oppe i luften og opleve hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores team, ledet af den erfarne professionelle skydiver og HALO Jumps Specialist, Paul-Henry de Baère, vil sikre, at du er i de bedste hænder. Kom og oplev dette enestående event, som kun finder sted få dage om året med begrænsede pladser. Dette er din chance for at prøve noget, som ikke alle kan prale med. Vælg Dropzone Denmark og gør din drøm til virkelighed!
Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark