Svendborg

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Svendborg

Rundflyvning over Danmark

Rundflyvning over Danmark

Hvis du altid har ønsket at flyve over det smukke Danmark, har du nu chancen for at designe din egen rute. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pilot for en dag over Fyn

Pilot for en dag over Fyn

Starling Air giver dig muligheden for at være pilot for en dag. Du kan lette, kontrollere og lande fly, der letter over Fyn. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


IPP1 introkursus i havkajak hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

IPP1 introkursus i havkajak hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv

Kom med på en spændende havkajakoplevelse med Lifeplan Kajak & Friluftsliv i det smukke Sydfynske Øhav. Udforsk naturen fra vandsiden og få en smagsprøve på den fascinerende verden i havkajak. Med deres ekspertise og erfaring er du i trygge hænder. Privatpersoner, grupper og virksomheder kan alle få skræddersyet en oplevelse. Så hop i kajakken, tag pagajen og lad eventyret begynde
1

Hvad er rundflyvning over Danmark, Svendborg?

“Tag mig til månen og lad mig lege blandt stjernerne.” Når flyet letter fra jorden, kan du sætte din egen rute, og selvom turen til månen måske ikke er i en Cessna, er det stadig et privilegium at se Danmark fra himlen Imponerende syn. Så Frank Sinatra må nøjes med at synge om seværdighederne på månen - i hvert fald for nu...   Starling Air er et flyselskab, der har både flyveskole og tur-retur- og taxaflyvninger på sit CV. Professionelle piloter har mange års erfaring, den mest erfarne pilot har mere end 15.000 tur-retur-flyvninger i kufferten over en 23-årig periode. Hos Starling Air er sikkerheden førsteprioritet, og hvis passagererne har spørgsmål, eller hvis tanken om at lette fra jorden er for nervepirrende, tager piloterne sig tid til at snakke og svare på spørgsmål.
Rundflyvning over Danmark


Hvad er pilot for en dag over Fyn, Svendborg?

Stålfuglen er en af ​​de største fugle på himlen, og i stedet for et subtilt bip er motorkraft racens karakteristiske lyd. Bevæbnet med vinger af stål er den klar til at flyve med himlens fugle. Frie fugle flyver, tæmme længsel, hvad laver du? Starling Air er et flyselskab, der har både flyveskole og tur-retur- og taxaflyvninger på sit CV. Professionelle piloter har mange års erfaring, den mest erfarne pilot har mere end 15.000 tur-retur-flyvninger i kufferten over en 23-årig periode. Hos Starling Air er sikkerheden førsteprioritet, og hvis passagererne har spørgsmål, eller hvis tanken om at lette fra jorden er for nervepirrende, tager piloterne sig tid til at snakke og svare på spørgsmål.
Pilot for en dag over Fyn


Hvad er iPP1 introkursus i havkajak hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv, Svendborg?

Oplev livet som havkajakroer med Lifeplan Kajak & Friluftsliv. Dette introkursus i det smukke Sydfynske Øhav er din mulighed for at få en smagsprøve på den fascinerende verden fra vandsiden. Tag med på eventyret og udforsk om havkajak er noget for dig! Lifeplan Kajak & Friluftsliv er eksperter i undervisning og formidling af den Sydfynske natur både til vands og på land. Med deres mange års erfaring og velrenommerede undervisning i havkajak, er du i trygge hænder. De leverer store naturoplevelser med forskellige vinkler, og deres kendskab til naturen og det Sydfynske spisekammer er enestående. Uanset om du er en privatperson, en gruppe eller en virksomhed, kan Lifeplan Kajak & Friluftsliv skræddersy en oplevelse til dig. Så hop i kajaken, gribe pagajen og lad eventyret begynde!
IPP1 introkursus i havkajak hos Lifeplan Kajak & Friluftsliv