Ruds vedby

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Ruds vedby

Go High-klatring på Kragerup Gods

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få en fantastisk natur- og klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur mellem trætoppe op til 28 m. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


GoBounce på Kragerup Gods

GoBounce på Kragerup Gods

Klatre op i Kragerup-gudernes trætopp og hop på den 8 meter lange trampolin. En naturoplevelse for hele familien. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.
1

Hvad er go High-klatring på Kragerup Gods, Ruds vedby?

Hvis du ikke efterlader din højdeskræk hjemme, før du når toppen, er det bedst ikke at holde øjnene på jorden et par meter under dig for længe. Faktisk, hvis du har modet til at gå til den højeste tonehøjde, hvis du hører et sus, mens du balancerer i trætoppene, er det 28 meter under dig, det er ikke kun vinden, det er adrenalin, der går rundt i kroppens bevægelser. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup gods blev i 2014 tildelt miljømærket "Grøn Nøgle", hvilket betyder, at godset er CO2-neutralt.
Go High-klatring på Kragerup Gods


Hvad er goBounce på Kragerup Gods, Ruds vedby?

Fugle spreder deres vinger og letter på Craggrup Gods. Der er en ny aktivitet i skoven - endda den første af sin slags i Danmark. GoBounce er navnet, og du kan hoppe af en trampolin i toppen af ​​træet og få hele skoven til at svaje til lyden af ​​jublende skrig. Når man forlader det, når det er tid til at hvile sig, kan hele familien samles på jorden for at spise, inden man igen går ind i den 8 meter høje skov. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup gods blev i 2014 tildelt miljømærket "Grøn Nøgle", hvilket betyder, at godset er CO2-neutralt.
GoBounce på Kragerup Gods