Hovedstaden

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Hovedstaden

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus og København kan du prøve mange spændende spil og konkurrere med dine venner. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din hjemby ser ud fra himlen? HeliCompany tager dig med på en returflyvning lige derhen, hvor du vil hen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Privat helikoptertur med HeliCompany

Privat helikoptertur med HeliCompany

En privat helikoptertur er en helt speciel oplevelse, hvor du kan nyde udsigten helt alene. HeliCompany tager dig med på en luftoplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Seven | Escape Room hos Riddlehouse

Seven | Escape Room hos Riddlehouse

Oplev spændingen med Riddlehouse Udfordr din evne til at løse gåder, samarbejde og bevare din moral. Tag testen og undgå at gå på kompromis med de syv dødssynder, mens en morder er på fri fod. Riddlehouse tilbyder en underholdende kulturel oplevelse for gåde-elskere. Vær en del af den spændende oplevelse - prøv Riddlehouse i dag


Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København kan du bruge et 60 minutters escape room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her og book selv oplevelsen eller køb det som gavekort til en du holder af.


Hvad er prøv Virtual Reality hos Limitless, Hovedstaden?

I Limitless VR er virtual reality ikke længere kun en visuel oplevelse for de visuelle sanser, men en helkropsoplevelse. Med deres avancerede VR-løbebånd, kaldet Virtualizer, kan du gå rundt i fulde 360 ​​grader. Nogle spil kan spilles med op til 8 personer ad gangen, så når du skal kæmpe mod en truende hær af zombier eller hovedet af en familie i bueskydning, er det tid til at kæmpe sammen. Mulighederne er mange. VR Limitless stimulerer ikke kun synet, men giver også en positiv oplevelse til hele kroppen. Med det mest professionelle udstyr af høj kvalitet på markedet præsenterer VR Limitless en enestående virtual reality-oplevelse. Her kan den nyeste virtual reality opleves i praksis, herunder et løbebånd, som simulerer spillerens bevægelser så præcist, at det føles som om det er in-game.
Prøv Virtual Reality hos Limitless


Hvad er helikoptertur med HeliCompany, Hovedstaden?

Når du rejser på et rutefly, er et vinduessæde ofte et eftertragtet sæde. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige at have en fantastisk udsigt under start og landing. Når du flyver i helikopteren, er der kun et vinduessæde, så du helt sikkert kan se udsigten fra start til slut. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Helikoptertur med HeliCompany


Hvad er privat helikoptertur med HeliCompany, Hovedstaden?

Motorerne startede, propellerne begyndte at snurre, og helikopteren lettede langsomt fra jorden. Den stiger, stiger, stiger, og jo højere den rejser sig, jo større er udsigten til kabinen. De steder, du kender, er pludselig anderledes, og vejnettet ligner snoede stier gennem skove, gader og byer. Se! Der er parker, skoler, landevejssporvogne og alle de andre hverdagssteder – det kan ses oppefra. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Privat helikoptertur med HeliCompany


Hvad er seven | Escape Room hos Riddlehouse, Hovedstaden?

Oplev en sjov og spændende oplevelse med Riddlehouse! Vi udfordrer din kommunikationsevne, din evne til at løse gåder og mysterier, samt dit samarbejdsevne. Tag testen og se, om du kan opretholde din egen moral og etik, når de syv dødssynder konfronterer dig. Vil du være i stand til at undgå at gå på kompromis? Og alt dette foregår, mens en morder stadig er på fri fod... Hos Riddlehouse kan du forvente en underholdende og kulturel oplevelse. Vores koncept er ideelt for dem, der elsker gåder, udfordringer, mysterier, historier og kultur. Tøv ikke med at være en del af denne spændende oplevelse - prøv Riddlehouse i dag!
Seven | Escape Room hos Riddlehouse


Hvad er pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse, Hovedstaden?

Pablo Emilio Escobar Gaviria. Colombias største narkobaron, kendt som en hardcore kriminel, er mange gange undsluppet politiets lange arme. Men nu - efter et skødesløst telefonopkald til hans søn - er det lykkedes politiets narkotikaafdeling at finde ham, og du bliver sendt for at finde og arrestere den berømte Pablo Escobar. Spørgsmålet er bare, om du er hurtig nok, da banen kun er varm i 60 minutter. Riddlehouse tilbyder dig en sjov og spændende oplevelse, hvor kommunikation, udfordring og samarbejde er afgørende. Hvis du kan lide gåder, udfordringer, mysterier, historier og kultur, så er Riddlehouse stedet for dig.
Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse