Midtjylland

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Midtjylland

En dag i WOW PARK Skjern

En dag i WOW PARK Skjern

Slip din indre Tarzan løs på WOW PARK Skjern i Vestjylland. Her kan du boltre dig i trætoppene eller andre aktiviteter i naturen... book oplevelsen selv eller køb den som gavekort til en du holder af.


Hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken

Hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken

Dyk ned under overfladen for at fange din egen hummer. Kunne du tænke dig at prøve hummerfiskeri i Lynfjord? Læs mere om oplevelsen her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Har du nogensinde prøvet at flyve med fly selv - hos Midtjysk Flyveklub tilbyder de dig muligheden for selv at flyve med fly. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Flyv over Danmarks største byer og se dem fra en helt ny vinkel. Med vores helikopterturer oplever I kendte steder på en unik måde. Book nu og få hele helikopteren for jer selv. Vores erfarne piloter sikrer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden er i top. Afgange fra Jylland, Fyn og Sjælland. Oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel med HeliCompany


Personlig træning hos Styrk

Personlig træning hos Styrk

Start din træningsrutine med personlig træning hos STYRK i Aarhus. Skræddersyet træningsprogram, målrettet træning og korrekt øvelsesudførelse sikrer ønskede resultater. Vores dygtige trænere guider dig hele vejen. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning hos os.


Hvad er en dag i WOW PARK Skjern, Midtjylland?

Pak bilen - børn, picnickurv og dit bedste aktivitetstøj. Fordi turen gik til Vestjylland, kunne hele familien tilbringe en dag i trætoppene og lade legen spille frit. Hvis ikke alle kan lide højder, kan du fodre dyr, spille bold eller nyde mange andre oplevelser i parken. Hos WOW PARK Skjern handler det om naturen og dit kropslige udtryk, og der er god plads, hvis du trænger til en pause. Det er super sjovt at være i skoven. WOW PARK Skjern er en stor forlystelsespark i skoven. Oplev en eventyrlig skovverden med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! Med sin alkoholdispenser og rummelige udendørsareal er WOW PARK en sikker oplevelse for alle.
En dag i WOW PARK Skjern


Hvad er hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken, Midtjylland?

Vil du på dybt vand? Så skal man på hummerjagt for at fange en af ​​Skovfjordenes konger. Man skal dybt ned under overfladen for at fange krebsdyret, som vrider sig på sandbunden blandt sten, tang og muslinger. Det kan være svært at fange, men hvis du gør det rigtigt, kan du være sikker på, at der kommer en fest. Dykker butikken har mange års erfaring med at afholde dykkerkurser og dykkerture. Certificerede dykkere har mange dyk på deres CV og går til fronten for at sikre, at dykkerforholdene er bedst. Derfor er dykkerudstyr af højeste kvalitet, så alle kan føle sig trygge under dykning.
Hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken


Hvad er introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub, Midtjylland?

Hvor mange gange har du tænkt på at sidde i et fly på vej til din næste destination; spekulerer du på, hvordan det er at sidde i cockpittet med de tunge løft på skuldrene og kontrollere alle komponenterne? Find ud af, hvordan en dag er at være pilot, og vær fri. Selvom oplevelsen ikke kan sammenlignes med den legendariske actionfilm Top Gun, var der engang, hvor du kunne opkalde din helt Maverick efter dig og få den erfarne pilot ved din side til at blive Goose.
Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub


Hvad er privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany, Midtjylland?

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Grib muligheden nu og oplev Danmarks største byer fra en helt ny vinkel med HeliCompany. Med vores helikopterturer kan I se steder, I kender, på en helt unik måde. De store veje forvandler sig til små snørklede stier, og de store byer bliver til miniature, jo højere I kommer op. Med HeliCompany får I hele helikopteren for jer selv, så der er altid en vinduesplads til jer, når de imponerende byer folder sig ud under jer. Vi er Danmarks største udbyder af rundflyvninger i helikopter og har glæden af at flyve med over 5000 glade kunder hvert år. Vores piloter er alle uddannede og certificerede, så I kan være sikre på, at alle sikkerhedskrav efterkommes før, under og efter flyvningen. Vores mål er at give jer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden altid har højeste prioritet. Vi flyver fra flere lokationer rundt om i Danmark, med afgange fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Tag med HeliCompany og oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel!
Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany


Hvad er personlig træning hos Styrk, Midtjylland?

Kickstart din træningsrutine med en personlig træning hos STYRK i Aarhus. Få en time til en samtale, hvor du og din personlige træner skræddersyr et træningsprogram specielt til dig. I vil sammen gennemgå dine mål og ønsker for træningen. Derefter vil du møde din træner til tre træningssessioner af en time, hvor I sammen går igennem dagens program og træner det sammen. Dette sikrer korrekt udførelse af øvelserne og ønskede resultater i dit forløb hos STYRK. Efter forløbet vil du være i stand til at fortsætte træningsrutinen med effektive øvelser og dit eget program. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre dig stærkere - både fysisk og mentalt. Vores dygtige og empatiske trænere vil guide dig gennem hele forløbet. Tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de aldrig havde turdet håbe på. Vores fokus på korrekt viden og de rette værktøjer er fundamentet for disse resultater og vil hjælpe dig på din rejse sammen med STYRK. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændringer i et forløb hos os.
Personlig træning hos Styrk