Midtjylland

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Midtjylland

Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Styrk dit mentale helbred og opnå fantastiske resultater med STYRK i Aarhus. Få kostvejledning og vanecoaching af vores dygtige trænere og skab en positiv forandring gennem mentale strategier. Vi brænder for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Start din forvandling med STYRK i dag.


Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Vil du opleve den ultimative luftoplevelse? Vælg Dropzone Denmark og prøv Europas højeste HALO tandemspring Placeret 7.600 meter oppe i luften, får du hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores erfarne team sikrer din sikkerhed. Begrænsede pladser, tilmeld dig nu


Overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff

Overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff

Oplev sommerens eventyr på Rømø med OurStuff. Surfer, udforsk Vadehavets natur og overnat på Marsk Camp. Autocamperplads, restaurant og iscafé tilgængelig. Naturoplevelser i en klasse for sig til en overkommelig pris. Tagteltet, sengelinned og dyner leveres i Aarhus. Fart over feltet med strandsurfing eller friheden ved flerdagsture med rooftop-telt. Glæd dig til et eventyr langt væk fra hverdagen.


Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev en spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Events RIB-båd. Fart, historie og fantastiske fortællinger venter på jer. Sikkerhed og tryghed er i fokus, og vores erfarne kaptajn guider jer sikkert gennem vandet. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og reflektere over de fascinerende historier. Mai-Event ønsker at give jer en uforglemmelig oplevelse på havet.


SUP introkursus på Samsø

SUP introkursus på Samsø

Prøv paddleboarding på Samsø Vores introkursus til SUP er den perfekte måde at lære sporten at kende på. Lær grundlæggende padleteknikker og nyd det smukke landskab med vores erfarne instruktør. Oplev en uforglemmelig dag på vandet med SamSurf


Hvad er kostvejledning og vanecoaching hos Styrk, Midtjylland?

Styrk dit mentale helbred med en kostvejledning og vanecoaching hos STYRK i Aarhus. Hos STYRK arbejder vi med at ændre de vaner, der arbejder imod en sundere livsstil, ved at fokusere på det mentale. Vi tilbyder 2 eller 4 sessioner sammen med en uddannet personlig træner med speciale i kostvaneændringer, hvor I sammen vil få bugt med de negative tanker omkring kosten. Hos STYRK arbejder vi ikke med kure eller forbud, men fokuserer på at skabe en positiv forandring gennem mentale strategier. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Vores empatiske og fagligt dygtige trænere vil guide dig igennem hele forløbet, så du opnår de bedste resultater. Vores erfaring har vist, at tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de ikke havde turde håbe på. Vi mener, at den rigtige viden og de nødvendige værktøjer er fundamentet for succes, og vi vil hjælpe dig på din rejse mod mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændring. Start din forvandling med STYRK i dag.
Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk


Hvad er europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark, Midtjylland?

Vælg Dropzone Denmark for den ultimative luftoplevelse! Vi inviterer dig til et eksklusivt event, hvor du får muligheden for at prøve Europas højeste HALO tandemspring. Du vil blive placeret 7.600 meter (25.000 fod) oppe i luften og opleve hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores team, ledet af den erfarne professionelle skydiver og HALO Jumps Specialist, Paul-Henry de Baère, vil sikre, at du er i de bedste hænder. Kom og oplev dette enestående event, som kun finder sted få dage om året med begrænsede pladser. Dette er din chance for at prøve noget, som ikke alle kan prale med. Vælg Dropzone Denmark og gør din drøm til virkelighed!
Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark


Hvad er overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff, Midtjylland?

Oplev sommerens eventyr og adrenalinkick, når du surfer på Rømø og udforsker den fantastiske natur ved Vadehavet med en overnatning på Marsk Camp. OurStuff's erfarne instruktører sørger for en tryg og sjov oplevelse på stranden, hvor vinden rusker i håret og hastigheden er høj. Efter en dag med spænding og action kan du slappe af på Marsk Camps luksuriøse autocamperplads. Her er der adgang til toiletter, bad og vaskemaskine, så du kan nyde komforten, mens du oplever naturen. Hvis sulten melder sig, har du flere muligheder. Besøg restauranten eller iscaféen, hvor der er noget for enhver smag. Du kan også bestille mad med hjem og nyde det med udsigt til søen eller den spektakulære solnedgang ved Vestkysten. OurStuff sørger for tagteltet, sengelinned og dyner, som du kan afhente i Aarhus. Så kan du sove med stil og vågne op til endnu en dag fyldt med eventyr ved Vadehavet. Hos OurStuff får du naturoplevelser i en klasse for sig. Her venter store oplevelser til en overkommelig pris, hvor naturen er helt tæt på. For OurStuff er det netop de oplevelser, der skaber mindeværdige øjeblikke, du sjældent vil glemme. Hvis du er til fart over feltet, kan du prøve strandsurfing på Europas bedste strand på Rømø. Her kan du være sikker på at få vind i sejlene og sus i maven. Hvis du foretrækker friheden ved at udforske på egen hånd, så vælg en af OurStuff's flerdagsture med rooftop-telt, hvor den spektakulære natur bliver din nærmeste nabo. Glæd dig til et eventyr langt væk fra hverdagen.
Overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff


Hvad er fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event, Midtjylland?

Oplev en unik og spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Event's RIB-båd. Få fart over feltet og få indblik i de mange historier, der gemmer sig i vandet. Før turen får I en grundig introduktion og en historisk sejltur med den erfarne historiker Casper Clemmesen, forfatteren af bogen Tolkien og det mystiske Jylland. Han vil fortælle om den ældste danmarkshistorie og hvordan den er en vigtig del af de populære fortællinger om Ringenes Herre, Hobitten og Silmarillion. Sikkerheden er i top med vores erfarne RIB-bådskaptajn, og vi sørger for en tryg oplevelse for alle. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og deltage i en åben dialog om de fortællinger, I lige har fået indblik i. Mai-Event tager jer med ud på havet for at formidle de spændende historier, der findes derude. Vores formidlere har mange års erfaring inden for foredrag og læring, og vi er dedikerede til at give jer en uforglemmelig oplevelse.
Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event


Hvad er sUP introkursus på Samsø, Midtjylland?

Introkursus til SUP på Samsø Vil du gerne stifte bekendtskab med paddleboarding? Eller har du brug for at finpudse dine færdigheder på vandet? Vores introkursus til SUP (Stand Up Paddle) er den perfekte mulighed. Nyd de betagende omgivelser på Samsø, samtidig med at du får en sjov og afslappet introduktion til sporten og udstyret. På kurset vil du lære de grundlæggende padleteknikker, herunder hvordan du trygt kommer på vandet, padler lige, udfører præcise sving og står stabilt på boardet. Alt dette vil blive undervist af vores erfarne instruktør fra SamSurf, som vil guide dig igennem kurset og sikre, at du får mest muligt ud af oplevelsen. SamSurf er beliggende på Samsø og ejes af Emma og Kristian. Emma er en erfaren SUP-instruktør, der siden 2016 har introduceret utallige danskere til paddleboarding. Uanset om det handler om leg og intens træning, sceneriske ture langs kysten eller yoga på vandet, er Emma ekspert i det hele. Kristian brænder for padleteknik og udstyr og elsker at dele sin viden med alle, der ønsker at forbedre deres SUP-færdigheder. Emma og Kristian flyttede til Samsø fra Aarhus i august 2021 og har etableret sig på den smukke sydlige del af øen. Her nyder de øens naturskønhed og bidrager til lokalsamfundet ved at tilbyde fantastiske vandoplevelser om sommeren. Kast dig ud i SUP-eventyret på Samsø og oplev en uforglemmelig dag på vandet sammen med SamSurf.
SUP introkursus på Samsø