Aarhus n

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Aarhus n

Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din hjemby ser ud fra himlen? HeliCompany tager dig med på en returflyvning lige derhen, hvor du vil hen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Flyv over Danmarks største byer og se dem fra en helt ny vinkel. Med vores helikopterturer oplever I kendte steder på en unik måde. Book nu og få hele helikopteren for jer selv. Vores erfarne piloter sikrer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden er i top. Afgange fra Jylland, Fyn og Sjælland. Oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel med HeliCompany


Personlig træning hos Styrk

Personlig træning hos Styrk

Start din træningsrutine med personlig træning hos STYRK i Aarhus. Skræddersyet træningsprogram, målrettet træning og korrekt øvelsesudførelse sikrer ønskede resultater. Vores dygtige trænere guider dig hele vejen. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning hos os.


Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Styrk dit mentale helbred og opnå fantastiske resultater med STYRK i Aarhus. Få kostvejledning og vanecoaching af vores dygtige trænere og skab en positiv forandring gennem mentale strategier. Vi brænder for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Start din forvandling med STYRK i dag.




1

Hvad er helikoptertur med HeliCompany, Aarhus n?

Når du rejser på et rutefly, er et vinduessæde ofte et eftertragtet sæde. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige at have en fantastisk udsigt under start og landing. Når du flyver i helikopteren, er der kun et vinduessæde, så du helt sikkert kan se udsigten fra start til slut. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.
Helikoptertur med HeliCompany


Hvad er privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany, Aarhus n?

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Grib muligheden nu og oplev Danmarks største byer fra en helt ny vinkel med HeliCompany. Med vores helikopterturer kan I se steder, I kender, på en helt unik måde. De store veje forvandler sig til små snørklede stier, og de store byer bliver til miniature, jo højere I kommer op. Med HeliCompany får I hele helikopteren for jer selv, så der er altid en vinduesplads til jer, når de imponerende byer folder sig ud under jer. Vi er Danmarks største udbyder af rundflyvninger i helikopter og har glæden af at flyve med over 5000 glade kunder hvert år. Vores piloter er alle uddannede og certificerede, så I kan være sikre på, at alle sikkerhedskrav efterkommes før, under og efter flyvningen. Vores mål er at give jer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden altid har højeste prioritet. Vi flyver fra flere lokationer rundt om i Danmark, med afgange fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Tag med HeliCompany og oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel!
Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany


Hvad er personlig træning hos Styrk, Aarhus n?

Kickstart din træningsrutine med en personlig træning hos STYRK i Aarhus. Få en time til en samtale, hvor du og din personlige træner skræddersyr et træningsprogram specielt til dig. I vil sammen gennemgå dine mål og ønsker for træningen. Derefter vil du møde din træner til tre træningssessioner af en time, hvor I sammen går igennem dagens program og træner det sammen. Dette sikrer korrekt udførelse af øvelserne og ønskede resultater i dit forløb hos STYRK. Efter forløbet vil du være i stand til at fortsætte træningsrutinen med effektive øvelser og dit eget program. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre dig stærkere - både fysisk og mentalt. Vores dygtige og empatiske trænere vil guide dig gennem hele forløbet. Tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de aldrig havde turdet håbe på. Vores fokus på korrekt viden og de rette værktøjer er fundamentet for disse resultater og vil hjælpe dig på din rejse sammen med STYRK. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændringer i et forløb hos os.
Personlig træning hos Styrk


Hvad er kostvejledning og vanecoaching hos Styrk, Aarhus n?

Styrk dit mentale helbred med en kostvejledning og vanecoaching hos STYRK i Aarhus. Hos STYRK arbejder vi med at ændre de vaner, der arbejder imod en sundere livsstil, ved at fokusere på det mentale. Vi tilbyder 2 eller 4 sessioner sammen med en uddannet personlig træner med speciale i kostvaneændringer, hvor I sammen vil få bugt med de negative tanker omkring kosten. Hos STYRK arbejder vi ikke med kure eller forbud, men fokuserer på at skabe en positiv forandring gennem mentale strategier. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Vores empatiske og fagligt dygtige trænere vil guide dig igennem hele forløbet, så du opnår de bedste resultater. Vores erfaring har vist, at tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de ikke havde turde håbe på. Vi mener, at den rigtige viden og de nødvendige værktøjer er fundamentet for succes, og vi vil hjælpe dig på din rejse mod mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændring. Start din forvandling med STYRK i dag.
Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk