Odense c

Til dig der har behov for vild adrenalin og action i Odense c

Personlig træning hos Styrk

Personlig træning hos Styrk

Start din træningsrutine med personlig træning hos STYRK i Aarhus. Skræddersyet træningsprogram, målrettet træning og korrekt øvelsesudførelse sikrer ønskede resultater. Vores dygtige trænere guider dig hele vejen. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning hos os.


Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk

Styrk dit mentale helbred og opnå fantastiske resultater med STYRK i Aarhus. Få kostvejledning og vanecoaching af vores dygtige trænere og skab en positiv forandring gennem mentale strategier. Vi brænder for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Start din forvandling med STYRK i dag.
1

Hvad er personlig træning hos Styrk, Odense c?

Kickstart din træningsrutine med en personlig træning hos STYRK i Aarhus. Få en time til en samtale, hvor du og din personlige træner skræddersyr et træningsprogram specielt til dig. I vil sammen gennemgå dine mål og ønsker for træningen. Derefter vil du møde din træner til tre træningssessioner af en time, hvor I sammen går igennem dagens program og træner det sammen. Dette sikrer korrekt udførelse af øvelserne og ønskede resultater i dit forløb hos STYRK. Efter forløbet vil du være i stand til at fortsætte træningsrutinen med effektive øvelser og dit eget program. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre dig stærkere - både fysisk og mentalt. Vores dygtige og empatiske trænere vil guide dig gennem hele forløbet. Tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de aldrig havde turdet håbe på. Vores fokus på korrekt viden og de rette værktøjer er fundamentet for disse resultater og vil hjælpe dig på din rejse sammen med STYRK. Få mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændringer i et forløb hos os.
Personlig træning hos Styrk


Hvad er kostvejledning og vanecoaching hos Styrk, Odense c?

Styrk dit mentale helbred med en kostvejledning og vanecoaching hos STYRK i Aarhus. Hos STYRK arbejder vi med at ændre de vaner, der arbejder imod en sundere livsstil, ved at fokusere på det mentale. Vi tilbyder 2 eller 4 sessioner sammen med en uddannet personlig træner med speciale i kostvaneændringer, hvor I sammen vil få bugt med de negative tanker omkring kosten. Hos STYRK arbejder vi ikke med kure eller forbud, men fokuserer på at skabe en positiv forandring gennem mentale strategier. Hos STYRK i Aarhus brænder vi for at gøre vores klienter stærkere, både fysisk og mentalt. Vores empatiske og fagligt dygtige trænere vil guide dig igennem hele forløbet, så du opnår de bedste resultater. Vores erfaring har vist, at tidligere klienter har opnået fantastiske resultater, som de ikke havde turde håbe på. Vi mener, at den rigtige viden og de nødvendige værktøjer er fundamentet for succes, og vi vil hjælpe dig på din rejse mod mere overskud og livsglæde gennem fysisk træning og kostændring. Start din forvandling med STYRK i dag.
Kostvejledning og vanecoaching hos Styrk