Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Familie strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Familie strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Surf for hele familien. En behagelig og anderledes surftur på land for 2 voksne og 3 børn. Sikkerheden er i top. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


The Last Passenger | Escape Room hos Riddlehouse

The Last Passenger | Escape Room hos Riddlehouse

Riddlehouse vil tage dig med på en logisk udfordrende rejse. Prøv 60 minutter i et escape room i København og se om du kan finde mor. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

Er du nybegynder i kajak, er KajakOasens IPP2 kajakkursus kurset for dig. Tag kajakundervisning i disse smukke rammer Book selv oplevelsen eller køb den som et gavekort til en du holder af.


Det Store Diamantkup hos Escapist

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus tilbyder dig et gådefuldt escape room. Hvis du har sans for logik, kan du måske løse det store diamanttyveri, før politiet ankommer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Oplev uforglemmelige eventyr og fuldstændig afslapning med DreamBallon Svæv højt over betagende landskaber og mærk den ufattelige ro i en luftballon. Vores erfaring og passion sikrer dig tryghed og en magisk rejse. Book din plads i dag


Hvad er familie strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff?

Der er ingen bedre måde at nyde Danmarks strandsæson på end at sejle i vinden, sætte sig på hjulene og beundre det perfekt brede sand! Så tag hele familien med til Beihai og tilbring den lykkeligste sommer sammen. Rømøs berømte UNESCO-beskyttede strande er velegnede til strandsurfing og aktiviteter for hele familien. Alle kan være med, også børn og bedstemor. Du kan selv køre strandsurferen – eller lade ungerne sidde på bagsædet. Du har fuld kontrol over rytmen og dygtige instruktører sørger for, at du får en sjov og sikker dag på stranden. Efter din strandsurfoplevelse kan du nyde gratis strandudstyr til både unge og gamle - og måske tage en dukkert i bølgerne. Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en stor oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, byder den på uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.Hvad er the Last Passenger | Escape Room hos Riddlehouse?

Mens toget raslede gennem Europa, var klokken over midnat, og mørket omsluttede de sovende passagerer som et tykt tæppe. Turen gik til Prag, men da toget holdt op til perronen, og passagererne begyndte at forlade togvognene efter en lang rejse, fulgte én person ikke med. Der ligger en myrdet mand i togvognen, nu er din opgave at samle spor og finde morderen. Du har 60 minutter, tiden starter nu! Riddlehouse tilbyder dig en sjov og spændende oplevelse, hvor kommunikation, udfordring og samarbejde er afgørende. Hvis du kan lide gåder, udfordringer, mysterier, historier og kultur, så er Riddlehouse stedet for dig.Hvad er iPP2 Kajakkursus hos KajakOasen?

Ikke langt fra København ligger Lamerfjorden. Det appellerer til naturoplevelser, så det er en god mulighed, hvis du vil bruge tid på sjove naturoplevelser, mens du lærer noget, du kan have glæde af i mange år fremover. Med IPP2 Intensive Course lærer du alt om kajaksejlads, så du kan rejse sikkert langs kysten i havkajak om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.Hvad er det Store Diamantkup hos Escapist?

I den mørke nat sejlede et fragtskib fra Rusland ind i Aarhus havn. Pludselig blæste det, og et stille støvregn faldt på fragtbilen, der skulle fragte den uvurderlige blå diamant fra fragtskibet til Nationalmuseet i Aarhus. Du vil gerne selv opleve diamanten, men du ved også, at du bliver nødt til at vente, indtil den når museet, for på trods af de avancerede låsemekanismer og komplekse koder, er dette din chance. Hvis du holder hovedet koldt, kan diamanten blive din. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.Hvad er ballonflyvning over Fyn eller Sjælland?

Drøm dig væk og nyd et øjeblik i fuldstændig afslapning, mens DreamBallon giver dig muligheden for at svæve højt over betagende landskaber og mærke den ufattelige ro, som kun kan opleves i en luftballon. Med årtiers erfaring og en brændende passion for luftballonflyvninger har DreamBallon APS allerede skabt utallige uforglemmelige eventyr for eventyrlystne rejsende og naturelskere. Sikkerhed er vores øverste prioritet, og fra det øjeblik du stiger ombord på luftballonen, vil du føle dig i trygge hænder og være klar til at udforske verden fra en helt ny vinkel. Book din plads i luftballonen i dag, og lad os tage dig med på en magisk rejse, som du aldrig vil glemme!