Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Prøv Paragliding

Prøv Paragliding

Paragliding er en af ​​de smukkeste oplevelser. Følelsen af ​​at glide gennem landskabet er meget unik. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SUP kursus med Surf Agency

SUP kursus med Surf Agency

Kunne du tænke dig at prøve et SUP kursus i Aarhus? Så tjek denne oplevelse ud. Her kan du tage en 2-timers stand-up paddle board klasse i Aarhus (ved siden af ​​havnen), selv booke oplevelsen eller købe et gavekort til en du holder af.


Tandem Kitesurfing i København

Tandem Kitesurfing i København

Er du klar til at prøve tandem kitesurfing? På denne side kan du booke en vandtur med en erfaren og dygtig instruktør. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tandemspring hos Dropzone Denmark

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Adrenalin pumpes ud af din krop, når du rammer jorden med 200 km/t. Faldskærmen udløses, mens du nyder den uforglemmelige udsigt. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SUP introkursus på Samsø

SUP introkursus på Samsø

Prøv paddleboarding på Samsø Vores introkursus til SUP er den perfekte måde at lære sporten at kende på. Lær grundlæggende padleteknikker og nyd det smukke landskab med vores erfarne instruktør. Oplev en uforglemmelig dag på vandet med SamSurf


Hvad er prøv Paragliding?

De fleste har som barn en drøm om, at hvis man løber hurtigt nok, så tager man fart. Her går en drøm i opfyldelse, da du endelig letter, mens du løber over markerne med din paraglider påsat. Så forsvinder jorden stille og roligt under dine fødder, indtil du ser verden fra et fugleperspektiv. Hvor langt du er fra jorden afhænger helt af, hvor uddannet du er. Normalt, når du prøver paragliding for første gang, vil du lette 2-3 meter over jorden. Airwave Paragliding Club blev etableret i 2005 og har siden da uddannet mange paragliderpiloter og er involveret i samarbejde om at fremme og forbedre flyvesikkerheden i Danmark. Derfor har flysikkerheden altid højeste prioritet, og det samme gælder udstyr, der altid er sikkert og up-to-date. Hos Airwave Paragliding Klub er solidaritet og god stemning blandt deltagerne grundstenene, som giver en tryg og rolig atmosfære.Hvad er sUP kursus med Surf Agency?

Det er mange år siden, at farvandet omkring Danmark frøs til sidst, så der er ingen grund til ikke at komme ud i vandet og prøve stand-up paddle-surfing. Her handler det om at balancere, mens du padler på brættet, så du skal muligvis varme op, da dette er en sport, hvor du skal bruge hele kroppen. Efter en tur på vandet eller i vandet venter en varm sauna. Hvis du er modig, kan du endda prøve de kolde kuldegysninger igen bagefter og afslutte dagen med endnu en tur i det iskolde vand. Med sin passion for surfing og vandsport har Surf Agency bragt et lille udsnit af Caribien til Aarhus siden 2012. Alle Surf Agency instruktører er certificeret af Dansk Sejlforbund og Dansk Surf Rafting Forbund/ISA. Det betyder, at de er uddannet til at lære dig, hvordan du gør det, mens de sikrer, at sikkerheden er i top.Hvad er tandem Kitesurfing i København?

Vinden blæste hen over havet og hvidtede bølgetoppene. Det er perfekt vejr til kitesurfing, og på stranden går instruktører rundt og forbereder drager til dagens tur. Når alt er klar, skal du tage din våddragt på og begive dig ud på havet i bølgerne på en dobbeltdrage. Det går hurtigt og kræver koncentration at finde ud af, hvordan board og kite fungerer sammen – men instruktøren har styr på det, og sammen føles det, som om man er ved at tage afsted. Med mange års erfaring og flere uddannelser på deres CV, ved KB-Kite, hvordan man sørger for, at du får en god oplevelse. Niveauet er for enkeltpersoner, så alle vil blive udfordret og lære noget, ligesom sikkerhed selvfølgelig er en topprioritet. KB-Kite overholder Dansk Sejlforbunds krav.Hvad er tandemspring hos Dropzone Denmark?

Mærk adrenalinen, når du hopper fra 2000m eller 4000m! I et frit fald falder du til jorden med 200 km/t og mærker chokket over hele kroppen! Men pludselig udløses faldskærmen, og du har tid til at beundre udsigten nedenfor, mens du flyder tilbage til den faste grund under dine fødder. Dropzone Danmark ville gerne skrue op for deres faldskærmsudspring, og med en professionel instruktør bag sig, som havde sprunget tusindvis af gange, gik det godt. Dropzone Danmark tilbyder professionelle faciliteter, de bedste faldskærme og det største faldskærmsudspringsfly i Danmark.Hvad er sUP introkursus på Samsø?

Introkursus til SUP på Samsø Vil du gerne stifte bekendtskab med paddleboarding? Eller har du brug for at finpudse dine færdigheder på vandet? Vores introkursus til SUP (Stand Up Paddle) er den perfekte mulighed. Nyd de betagende omgivelser på Samsø, samtidig med at du får en sjov og afslappet introduktion til sporten og udstyret. På kurset vil du lære de grundlæggende padleteknikker, herunder hvordan du trygt kommer på vandet, padler lige, udfører præcise sving og står stabilt på boardet. Alt dette vil blive undervist af vores erfarne instruktør fra SamSurf, som vil guide dig igennem kurset og sikre, at du får mest muligt ud af oplevelsen. SamSurf er beliggende på Samsø og ejes af Emma og Kristian. Emma er en erfaren SUP-instruktør, der siden 2016 har introduceret utallige danskere til paddleboarding. Uanset om det handler om leg og intens træning, sceneriske ture langs kysten eller yoga på vandet, er Emma ekspert i det hele. Kristian brænder for padleteknik og udstyr og elsker at dele sin viden med alle, der ønsker at forbedre deres SUP-færdigheder. Emma og Kristian flyttede til Samsø fra Aarhus i august 2021 og har etableret sig på den smukke sydlige del af øen. Her nyder de øens naturskønhed og bidrager til lokalsamfundet ved at tilbyde fantastiske vandoplevelser om sommeren. Kast dig ud i SUP-eventyret på Samsø og oplev en uforglemmelig dag på vandet sammen med SamSurf.