Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Kør gokart F1-style hos Racehall

Kør gokart F1-style hos Racehall

Vil du køre gokart i København eller Aarhus? Så anbefaler vi Racehall, verdens største indendørs racerbane i København og Aarhus, til selv at booke oplevelsen eller købe den som gavekort til en du holder af.


Windsurfing med Frozen Palm Tree

Windsurfing med Frozen Palm Tree

Tag på windsurfing i København og pak kufferten til en dag på vandet. Dagens instruktører er klar til at give dig en fantastisk lærerig oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pilot for en dag over Aarhus

Pilot for en dag over Aarhus

Tag kontrollen over et fly og lev drømmen for en dag Hos Danskpilot.dk får du en unik flyveoplevelse med en erfaren instruktør ved din side. Oplev spændingen ved at flyve en Cessna 172 fra Aarhus Airport. Få en grundig introduktion, en flyvelektion og debriefing. Danskpilot.dk har over 23 års erfaring inden for luftfart og tilbyder også andre sjove events med luft under vingerne. Er du klar til at flyve?


Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Kom på vandet og prøv at stå på vandski. Her får du en omfattende guide, inden du kan nyde timevis af vandsjov på vandet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Har du nogensinde prøvet at flyve med fly selv - hos Midtjysk Flyveklub tilbyder de dig muligheden for selv at flyve med fly. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er kør gokart F1-style hos Racehall?

slå sig ned. Træk hjelmen over hovedet og tag fat i rattet. Slå gassen og rynke panden under et løb, når du mærker dit hjerte hamre under din racerdragt. 3, 2, 1! Nu hvor der kun er et par drejninger mellem dig og målstregen, jo mere gas du giver den, jo hurtigere vil du være i stand til at løfte det tunge guldtrofæ, når du klatrer op på podiet. Racehall har den største og næststørste indendørs racerbane i verden, målt på kørselsareal og antallet af karts, der kan køre på banen på samme tid. Der er plads til overhalinger overalt, og masser af plads til at køre i dit eget tempo. Kort sagt, Gokarting4All.Hvad er windsurfing med Frozen Palm Tree?

Smilene fra rigtige windsurfere bliver endnu større, når vinden fanger mågerne og kaster dem op i luften, og bølgerne slår mod kysten. Fordi vinden betyder, at vejret er helt perfekt til vandrejser! Så tag dit surfbræt og følg windsurferens vej til stranden, hvor vinden blæser liv i sejlene og fører dig over bølgetoppene til nye bølger på vandet. Amager Kiteskole har siden 2009 undervist elever fra hele verden, og formålet er at gøre dig så tryg, at du derefter selv kan bevæge dig på vandet. Alle instruktører er IKO/KSA certificerede og har over 10 års erfaring med kitesurfundervisning, ligesom Amager Kiteskole også er certificeret af Dansk Sejlforbund. Kitesurfing udstyr skiftes løbende hen over sæsonen, så du altid har det nyeste udstyr til rådighed, når du tager undervisning på Amager Kiteskole.Hvad er pilot for en dag over Aarhus?

Drømmer du om at flyve og opleve spændingen ved at styre dit eget fly? Så er denne unikke oplevelse skræddersyet til dig. Hos Danskpilot.dk kan du opleve en enestående flyvetur fra Aarhus Airport med en erfaren flyveinstruktør ved din side. Tag kontrollen over en Cessna 172 og træd ind i rollen som pilot. Du får en omhyggelig introduktion, en flyvelektion og efterfølgende debriefing, så du kan lære alt fra start til slut. Danskpilot.dk er en flyveskole i Aarhus med mere end 23 års erfaring inden for luftfart. Udover at uddanne kommende piloter tilbyder de også sjove og anderledes events med luft under vingerne. Så er du klar til at leve drømmen for en dag?Hvad er prøv wakeboard på Aarhus Ø?

Reggae væltede ud af højtalerne og lavede en sprød, varm lyd over Pool 7 i Aarhus Havn. Ind imellem stak delfiner og sæler hovedet op af vandet, og da en gruppe spændte vandskiløbere nærmede sig tømmerflåden, der begyndte at ride, lå den ene sæl i vandet. Ikke mere solbadning nu, fordi det er tid til at starte gondolen, så vandhunden kan sætte fart på surfbrættet og flyve over bølgerne. Aarhus Watersports Complex ligger ved Pool 7 i Aarhus Ø, hvor de er vært for vandsportsaktiviteter med særligt fokus på vandski. Coaches er på forkant for at sikre, at du får en god oplevelse og følger alle sikkerhedsforanstaltninger. Aarhus Aquatic Center har til formål at give dig en sjov og udfordrende dag på vandet.Hvad er introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub?

Hvor mange gange har du tænkt på at sidde i et fly på vej til din næste destination; spekulerer du på, hvordan det er at sidde i cockpittet med de tunge løft på skuldrene og kontrollere alle komponenterne? Find ud af, hvordan en dag er at være pilot, og vær fri. Selvom oplevelsen ikke kan sammenlignes med den legendariske actionfilm Top Gun, var der engang, hvor du kunne opkalde din helt Maverick efter dig og få den erfarne pilot ved din side til at blive Goose.