Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Windsurfing med Frozen Palm Tree

Windsurfing med Frozen Palm Tree

Tag på windsurfing i København og pak kufferten til en dag på vandet. Dagens instruktører er klar til at give dig en fantastisk lærerig oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken

Hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken

Dyk ned under overfladen for at fange din egen hummer. Kunne du tænke dig at prøve hummerfiskeri i Lynfjord? Læs mere om oplevelsen her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


En dag i Klatreskoven

En dag i Klatreskoven

Oplev Klatreskoven i Glostrup og sæt gang i jeres eventyr Udforsk trætoppene med sjove forhindringer, vælg mellem grøn bane eller fuld pakke. Perfekt for familie og venner. Få en uforglemmelig oplevelse kun 30 min fra København. Er I klar til at tage udfordringen op?


Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Flyv over Danmarks største byer og se dem fra en helt ny vinkel. Med vores helikopterturer oplever I kendte steder på en unik måde. Book nu og få hele helikopteren for jer selv. Vores erfarne piloter sikrer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden er i top. Afgange fra Jylland, Fyn og Sjælland. Oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel med HeliCompany


Pilot for en dag over Aarhus

Pilot for en dag over Aarhus

Tag kontrollen over et fly og lev drømmen for en dag Hos Danskpilot.dk får du en unik flyveoplevelse med en erfaren instruktør ved din side. Oplev spændingen ved at flyve en Cessna 172 fra Aarhus Airport. Få en grundig introduktion, en flyvelektion og debriefing. Danskpilot.dk har over 23 års erfaring inden for luftfart og tilbyder også andre sjove events med luft under vingerne. Er du klar til at flyve?


Hvad er windsurfing med Frozen Palm Tree?

Smilene fra rigtige windsurfere bliver endnu større, når vinden fanger mågerne og kaster dem op i luften, og bølgerne slår mod kysten. Fordi vinden betyder, at vejret er helt perfekt til vandrejser! Så tag dit surfbræt og følg windsurferens vej til stranden, hvor vinden blæser liv i sejlene og fører dig over bølgetoppene til nye bølger på vandet. Amager Kiteskole har siden 2009 undervist elever fra hele verden, og formålet er at gøre dig så tryg, at du derefter selv kan bevæge dig på vandet. Alle instruktører er IKO/KSA certificerede og har over 10 års erfaring med kitesurfundervisning, ligesom Amager Kiteskole også er certificeret af Dansk Sejlforbund. Kitesurfing udstyr skiftes løbende hen over sæsonen, så du altid har det nyeste udstyr til rådighed, når du tager undervisning på Amager Kiteskole.Hvad er hummerjagt i Limfjorden med Dykker-butikken?

Vil du på dybt vand? Så skal man på hummerjagt for at fange en af ​​Skovfjordenes konger. Man skal dybt ned under overfladen for at fange krebsdyret, som vrider sig på sandbunden blandt sten, tang og muslinger. Det kan være svært at fange, men hvis du gør det rigtigt, kan du være sikker på, at der kommer en fest. Dykker butikken har mange års erfaring med at afholde dykkerkurser og dykkerture. Certificerede dykkere har mange dyk på deres CV og går til fronten for at sikre, at dykkerforholdene er bedst. Derfor er dykkerudstyr af højeste kvalitet, så alle kan føle sig trygge under dykning.Hvad er en dag i Klatreskoven?

Udforsk Klatreskoven i Glostrup og tag jeres eventyr til nye højder! Spænd klatreselen og hjelmen på, og lad jer udfordre af sjove forhindringer blandt trætoppene. Uanset om I er en familie på tur eller en gruppe venner, så venter en oplevelse fyldt med smil og sus i maven. Vælg mellem den grønne bane eller den fulde pakke for den ultimative udfordring. Klatreskoven er designet til alle - fra nybegyndere til erfarne klatrere - og ligger kun 30 minutter fra København. Lad naturen være jeres legeplads, hvor koordination og balance trænes på en sjov og spændende måde. Er I klar til at tage udfordringen op?Hvad er privat helikoptertur i storbyer med HeliCompany?

Oplev Danmark fra oven med HeliCompany Grib muligheden nu og oplev Danmarks største byer fra en helt ny vinkel med HeliCompany. Med vores helikopterturer kan I se steder, I kender, på en helt unik måde. De store veje forvandler sig til små snørklede stier, og de store byer bliver til miniature, jo højere I kommer op. Med HeliCompany får I hele helikopteren for jer selv, så der er altid en vinduesplads til jer, når de imponerende byer folder sig ud under jer. Vi er Danmarks største udbyder af rundflyvninger i helikopter og har glæden af at flyve med over 5000 glade kunder hvert år. Vores piloter er alle uddannede og certificerede, så I kan være sikre på, at alle sikkerhedskrav efterkommes før, under og efter flyvningen. Vores mål er at give jer en tryg og sjov oplevelse, hvor sikkerheden altid har højeste prioritet. Vi flyver fra flere lokationer rundt om i Danmark, med afgange fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Tag med HeliCompany og oplev Danmarks skønhed fra en helt ny vinkel!Hvad er pilot for en dag over Aarhus?

Drømmer du om at flyve og opleve spændingen ved at styre dit eget fly? Så er denne unikke oplevelse skræddersyet til dig. Hos Danskpilot.dk kan du opleve en enestående flyvetur fra Aarhus Airport med en erfaren flyveinstruktør ved din side. Tag kontrollen over en Cessna 172 og træd ind i rollen som pilot. Du får en omhyggelig introduktion, en flyvelektion og efterfølgende debriefing, så du kan lære alt fra start til slut. Danskpilot.dk er en flyveskole i Aarhus med mere end 23 års erfaring inden for luftfart. Udover at uddanne kommende piloter tilbyder de også sjove og anderledes events med luft under vingerne. Så er du klar til at leve drømmen for en dag?