Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter

Sønderjylland er kendt for sin naturlige skønhed og rige ø-liv, men den fulde oplevelse er kun tilgængelig om natten. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev en spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Events RIB-båd. Fart, historie og fantastiske fortællinger venter på jer. Sikkerhed og tryghed er i fokus, og vores erfarne kaptajn guider jer sikkert gennem vandet. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og reflektere over de fascinerende historier. Mai-Event ønsker at give jer en uforglemmelig oplevelse på havet.


Strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Surf på stranden i rasende fart! Når du prøver strandsurfing, er det hurtigt. Sikkerheden er i top. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Strandsurfing for 2 ved Vesterhavet med OurStuff

Strandsurfing for 2 ved Vesterhavet med OurStuff

Tag på en anderledes adrenalin-surfingtur med dine børn, en oplevelse du og dine børn aldrig vil glemme. Sikkerheden er i top. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Prøv klatring i Gorilla Park

Prøv klatring i Gorilla Park

En adrenalinfyldt oplevelse for hele familien ved Vejle eller Svendborg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter?

Sønderjylland er kendt for sin naturlige skønhed og rige ø-liv, men det er kun muligt at få en anderledes oplevelse, når man kan se det fra luften. Se det med dine egne øjne, når du stiger ind i helikopteren, og motorerne starter, og rotorerne begynder at svinge. Du har hele helikopteren, med plads til tre personer udover piloten. Sima Helikopter har flere års erfaring med helikopterture i det danske sommerland, og hvert år stopper de et par forskellige steder, og tilbyder alle eventyrlystne gæster en særlig udsigt fra oven. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning.Hvad er fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event?

Oplev en unik og spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Event's RIB-båd. Få fart over feltet og få indblik i de mange historier, der gemmer sig i vandet. Før turen får I en grundig introduktion og en historisk sejltur med den erfarne historiker Casper Clemmesen, forfatteren af bogen Tolkien og det mystiske Jylland. Han vil fortælle om den ældste danmarkshistorie og hvordan den er en vigtig del af de populære fortællinger om Ringenes Herre, Hobitten og Silmarillion. Sikkerheden er i top med vores erfarne RIB-bådskaptajn, og vi sørger for en tryg oplevelse for alle. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og deltage i en åben dialog om de fortællinger, I lige har fået indblik i. Mai-Event tager jer med ud på havet for at formidle de spændende historier, der findes derude. Vores formidlere har mange års erfaring inden for foredrag og læring, og vi er dedikerede til at give jer en uforglemmelig oplevelse.Hvad er strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff?

Det er ikke løgn, Vadehavet på Danmarks vestkyst suppleres af de UNESCO-listede pyramider og Grand Canyon. Så gør dig klar til en uforglemmelig naturoplevelse og sommerens sjoveste adrenalinsus! Sæt dig blandt strandsurferne, lad vinden fange sejlet, og mærk galoppen, mens du ræser ned ad Rømøs strande, alt imens du navigerer sejlet med selvtillid og sjov. Om du kører med 20 km/t eller 50 km/t, bestemmer du selv. Dygtige instruktører sørger for en tryg, sjov og tempofyldt dag på stranden – måske sammen med dine venner og familie? Efter din strandsurfoplevelse, har du mulighed for at låne strandudstyr gratis, eller tag en dukkert i bølgerne. Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en stor oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, byder den på uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.Hvad er strandsurfing for 2 ved Vesterhavet med OurStuff?

Der er ingen bedre måde at nyde Danmarks strandsæson på end i windsurfing, speeding op i hjulene og beundre det perfekte brede sand! Så tag hele familien med til Romer og oplev øens berømte UNESCO-beskyttede strande, der er perfekte til strandsurfing og aktiviteter for hele familien. Uanset om du er 3 eller 70, kan alle være med. 2 personer strandsurfing, voksne og børn kan surfe på stranden. Tempoet er i din egen kontrol, og dygtige instruktører sørger for, at du får en sikker og sjov dag på stranden. Efter din strandsurfoplevelse kan du frit låne gratis strandudstyr for at hygge dig og måske tage en dukkert i bølgerne. Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en stor oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, byder den på uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.Hvad er prøv klatring i Gorilla Park?

Kan du lide klatring og smuk natur? På Gorilla Park har du mulighed for at opleve flere klatreruter af varierende sværhedsgrad. Klatrebanerne er spændt mellem træer i 1-26 meters højde og alle kan være med. Gorilla Park blev grundlagt i begyndelsen af ​​2010 af fætrene Lars og Anders Ulrich, der i fællesskab ejer godset Skjoldemose på Sydfyn. I det skovklædte område Skjoldmose er Svendborg Gorilla Park blevet etableret, inspireret af det sydlige Norge. Få år senere åbnede Gorilla Park Vejle i Nørreskovens smukke natur. Begge parker har klatreundervisning for alle aldre.