Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus og København kan du prøve mange spændende spil og konkurrere med dine venner. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gaming for børn & unge hos Astralis Nexus

Gaming for børn & unge hos Astralis Nexus

Velkommen til Astralis Nexus - det ultimative gaming-destination for børn og unge i alderen 9-16 år. Oplev spændingen ved at spille på professionelt udstyr sammen med gaming-entusiaster. Vi tilbyder et bredt udvalg af spil, en merchandisebutik, gamingstudier, gamingstationer og meget mere. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er der plads til dig hos Astralis Nexus. Kom og udfordr dine venner til en sjov gaming-oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen


Kør Porsche på bane

Kør Porsche på bane

Kan du lide fart, spænding og store hestekræfter? Så prøv en tur med høj hastighed i en Porsche 911 GT3 på et lukket kredsløb. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Tag rattet og gør dine drømme til virkelighed - en dag som helikopterpilot. Efter teoritimen får du lov til at flyve på egen hånd. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur over Lønstrup, Blokhus og Skagen med Sima Helikopter - læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er prøv Virtual Reality hos Limitless?

I Limitless VR er virtual reality ikke længere kun en visuel oplevelse for de visuelle sanser, men en helkropsoplevelse. Med deres avancerede VR-løbebånd, kaldet Virtualizer, kan du gå rundt i fulde 360 ​​grader. Nogle spil kan spilles med op til 8 personer ad gangen, så når du skal kæmpe mod en truende hær af zombier eller hovedet af en familie i bueskydning, er det tid til at kæmpe sammen. Mulighederne er mange. VR Limitless stimulerer ikke kun synet, men giver også en positiv oplevelse til hele kroppen. Med det mest professionelle udstyr af høj kvalitet på markedet præsenterer VR Limitless en enestående virtual reality-oplevelse. Her kan den nyeste virtual reality opleves i praksis, herunder et løbebånd, som simulerer spillerens bevægelser så præcist, at det føles som om det er in-game.Hvad er gaming for børn & unge hos Astralis Nexus?

Velkommen til Astralis Nexus - det ultimative gaming-destination for børn og unge i alderen 9-16 år. Her kan I opleve spændingen ved at spille på professionelt udstyr sammen med andre gaming-entusiaster. Hos Astralis Nexus har vi skabt den perfekte ramme til en tryg og underholdende gaming-oplevelse. Astralis Nexus, beliggende i hjertet af København ved indgangen til Tivoli, er en imponerende netcafé og eventspace. Bag dette innovative koncept står Astralis Group, kendt for det danske Counter-Strike: Global Offensive-hold, Astralis. Hos os finder I ikke kun et bredt udvalg af spil, men også en stor merchandisebutik, 3 gamingstudier, over 100 gamingstationer, 4 VIP gamingrum, et auditorium og en terrasse med en fantastisk udsigt over Tivoli. Uanset om I er nybegyndere eller professionelle spillere, er der plads til alle hos Astralis Nexus. Vores fokus er at sikre jer en god og sjov oplevelse, hvor I kan udfolde jer og udfordre hinanden. For at skabe en tryg atmosfære skal børn under 12 år have en voksen med på sidelinjen. Tag fat i en god kammerat, og find jeres hurtige fingre frem til en spændende og sjov gaming-oplevelse hos Astralis Nexus. Vi glæder os til at byde jer velkommen!Hvad er kør Porsche på bane?

Porsche 911 GT3 RS viser sin kraft med 540 turboladede heste, der hamrer som en hammer, så når du sidder i førersædet i en superbil, er det ikke kun gaspedalen. Der kræves også en masse teknologi for at maksimere hestekræfterne. Kan du finde en balance mellem teknik og fart, eller vil du hellere have en erfaren træner til at smække alle 540 hestekræfter i banens asfalt. Du bestemmer, og jo flere runder du vælger, jo flere gange skal du slå langsiden ned - rigtig sjovt! Siden 2013 har P1 APEX været leverandør af registrerede supercar adventure ture i Danmark. P1 Apex er nutidens førende udbyder af køreoplevelser i Nordeuropa, drevet af en stor passion for superbiler og et ønske om at dele den glæde med andre. Uanset om du er en erfaren chauffør eller ej, vil de gerne have, at deres gæster får en god oplevelse. Derfor sørger instruktøren altid for, at gæsterne er helt fortrolige med, hvordan bilen fungerer.Hvad er helikopterpilot for en dag med HeliCompany?

Har du nogensinde drømt om at flyve en helikopter, ringe til kontroltårnet og få grønt lys til at lette? Som helikopterpilot for en dag kan du sidde i pilotsædet og styre helikopteren, mens du kniber dig selv. Men klem så hårdt du kan, for det er godt nok, at du er piloten, og du kan føre besætningen ud på et eventyr. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.Hvad er helikoptertur med Sima Helikopter?

Når du er bundet til Sima Helikopterens helikoptersæde, får du et sæde med uhindret udsyn. Så du kan være helt sikker på alle detaljer fra start og start til sikker landing af helikopteren på land igen. Tag på en fantastisk flyvetur for at se Danmark fra oven, hvor landskab og sikkerhed er dine topprioriteter. Sima Helikopter har flere års erfaring med helikopterture i det danske sommerland, og hvert år stopper de flere forskellige lokationer, og tilbyder alle eventyrlystne gæster en særlig udsigt fra oven. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning.