Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter

Privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter

Sønderjylland er kendt for sin naturlige skønhed og rige ø-liv, men den fulde oplevelse er kun tilgængelig om natten. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv højdespringet fra 4000 meter i Odense Faldskærmscenter. Du vil helt sikkert huske oplevelsen i mange år. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kør Ferrari på bane

Kør Ferrari på bane

Tank op i en Ferrari 458 Spider og føl 570 hestekræfter. Den ultimative fartoplevelse for dem, der vil køre en Ferrari på banen. Book oplevelsen selv eller køb den som gavekort til en du holder af.


Privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy

Privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy

Bliv en bedre skater med L.O.W. Academy - Danmarks førende udbyder af skateundervisning. Vores dygtige instruktører tilpasser undervisningen til dit niveau, lærer dig tricks som The Board Slide og 180 Ollie, eller hjælper dig med de grundlæggende færdigheder. Medbring dit eget udstyr eller lej det hos os. Vi er dedikerede til at gøre dig mere sikker og dygtig på boardet. Velkommen til L.O.W. Academy


Eventyr på Limfjorden

Eventyr på Limfjorden

Oplev Linfjord fra vandkanten, når du er med på Aalborgs RIB Safari. Vi garanterer en blæsende og kølig naturlig oplevelse til dit hår. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er privat helikoptertur i Sydjylland med Sima Helikopter?

Sønderjylland er kendt for sin naturlige skønhed og rige ø-liv, men det er kun muligt at få en anderledes oplevelse, når man kan se det fra luften. Se det med dine egne øjne, når du stiger ind i helikopteren, og motorerne starter, og rotorerne begynder at svinge. Du har hele helikopteren, med plads til tre personer udover piloten. Sima Helikopter har flere års erfaring med helikopterture i det danske sommerland, og hvert år stopper de et par forskellige steder, og tilbyder alle eventyrlystne gæster en særlig udsigt fra oven. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning.Hvad er tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter?

Når du først hopper ud af et fly, er det svært at finde ord til at beskrive, hvordan det føles at flyde gennem din krop. Pludselig pumper din adrenalin med omkring 200 kilometer i timen, og udsigten fra flyvinduet er lidt anderledes, end du måske er vant til. Efter mere end et minuts frit fald slipper tandem faldskærmsudspringeren faldskærmen, og du har 5-6 minutter til at nyde udsigten og øge din puls, inden du placerer fødderne sikkert på jorden. Faldskærmsklubben, Center Jump, ligger på Fyn. Trænerne er garvede springere, der kan holde tingene sikkert og sørge for, at alle får en tryg oplevelse. Instruktører bruger meget tid på at sætte faldskærmsudspringere ind i procedurer og sikkerhedsforanstaltninger, så alle føler sig trygge før faldskærmsudspring.Hvad er kør Ferrari på bane?

For mange er en rød Ferrari en drøm, der går mange år tilbage. En drøm, som du skal opleve mindst én gang i dit liv. for en hver pris. Hvad er bedre end at bo på en rigtig racerbane? Kan 570 hk og en topfart på 325 km/t skubbe dig tilbage i dit sæde? der er ingenting. Kom og realiser din drøm! Siden 2013 har P1 APEX været leverandør af registrerede supercar adventure-ture i Danmark. P1 Apex er nutidens førende udbyder af køreoplevelser i Nordeuropa, drevet af en stor passion for superbiler og et ønske om at dele den glæde med andre. Uanset om du er en erfaren chauffør eller ej, vil de gerne have, at deres gæster får en god oplevelse. Derfor sørger instruktøren altid for, at gæsterne er helt fortrolige med, hvordan bilen fungerer.Hvad er privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy?

L.O.W. Academy tilbyder den bedste skateundervisning i Danmark. Vores dygtige skateboardinstruktører er eksperter i tricks som The Board Slide, 180 Ollie og The Kick Turn. Hvis du endnu ikke er fortrolig med disse, behøver du ikke at bekymre dig. Vi tilpasser vores undervisning til dine ønsker og niveau, så du får mest muligt ud af timen. Vi lærer dig også de grundlæggende færdigheder, hvis du blot ønsker at lære at stå på boardet. Husk at medbringe dit eget skateboard og beskyttelsesudstyr. Hvis du ikke har det, kan du leje det hos os, når du ankommer. Vores instruktører er dedikerede til at lære dig mere og gøre dig mere sikker på fire hjul. L.O.W. Academy brænder for skating og ønsker at give den bedste skateundervisning. Vi blev etableret i 2018 og er Danmarks førende udbyder af skateevents og undervisning på rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores academy.Hvad er eventyr på Limfjorden?

Der var vind i håret, da begge motorer skruede op med 300 hestekræfter under motorhjelmen og skød ud af Woodsfjord. Det er dog ikke kun vinden i håret, for turen vil også være fyldt med historier fra Skovfjordene, hvor sæler måske vil stikke hovedet forsigtigt op af dybet. Hvis du vil udforske Limfjorden, er det bedst at gøre det fra vandkanten. RIB-IT vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, og erfarne kaptajner vil sikre, at hverken fartøjet eller passagererne udsættes for ekstreme situationer. Fartøjerne er godkendt af Søfartsstyrelsen og alle kaptajner har desuden gennemført søforsøg med repræsentanter for Søfartsstyrelsen.