Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Har du nogensinde prøvet at flyve med fly selv - hos Midtjysk Flyveklub tilbyder de dig muligheden for selv at flyve med fly. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Wakeboard & sauna hos Aalborg Cable Park

Wakeboard & sauna hos Aalborg Cable Park

Prøv sjove vandsportsaktiviteter hos Aalborg Cable Park - wakeboard og SUP med erfarne instruktører. Nyd saunaen og en dag fyldt med sjov og udfordringer på vandet. Besøg os ved Østre Havn i Aalborg for en sikker og spændende oplevelse


RIB Tur på Øresund

RIB Tur på Øresund

Rib-turen på Øresund giver dig høj fart. Med 110 km/t suser du på vandet, mens du kan se havforter, vindmøller og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Go High-klatring på Kragerup Gods

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få en fantastisk natur- og klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur mellem trætoppe op til 28 m. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tandem Kitesurfing i København

Tandem Kitesurfing i København

Er du klar til at prøve tandem kitesurfing? På denne side kan du booke en vandtur med en erfaren og dygtig instruktør. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub?

Hvor mange gange har du tænkt på at sidde i et fly på vej til din næste destination; spekulerer du på, hvordan det er at sidde i cockpittet med de tunge løft på skuldrene og kontrollere alle komponenterne? Find ud af, hvordan en dag er at være pilot, og vær fri. Selvom oplevelsen ikke kan sammenlignes med den legendariske actionfilm Top Gun, var der engang, hvor du kunne opkalde din helt Maverick efter dig og få den erfarne pilot ved din side til at blive Goose.Hvad er wakeboard & sauna hos Aalborg Cable Park?

Oplev en dag fyldt med sjov og adrenalinfyldt vandsport hos Aalborg Cable Park. Prøv kræfter med wakeboard og SUP-boards med erfarne instruktører, der vil guide dig til den perfekte balance og sikre en sjov oplevelse - uanset om du er nybegynder eller erfaren. Når vandet bliver lidt for koldt, kan du nyde fri adgang til sauna for at genopfriske energien. Inviter dine venner eller familie med på en spændende udfordring på vandet. Aalborg Cable Park, beliggende ved Østre Havn i Aalborg, er en non-profit forening dedikeret til vandsport og wakeboard, og har beriget området siden 2012 med miljøvenlige kabler og erfarne instruktører for en sikker og sjov oplevelse. Besøg os og lad os tage imod jer med åbne arme.Hvad er rIB Tur på Øresund?

Når 600-hestes motoren går i gang, og RIB'en går ud i bølgerne, går det ikke godt. Her er der med garanti stænk af skum og vind i håret, og København lover at vise sig fra sin bedste side. Lad søpindsvinene drysse lidt skum på stævnen og mærk suset. RIB Alex har sejlet med RIB både siden 2004 og har nu 5 både, hvor de kan tilpasse deres oplevelse i København og Øresund. Sikkerhed er altid en topprioritet, og alle besætningsmedlemmer er uddannet til en actionfyldt oplevelse på højhastighedsvand, samtidig med at passagererne holdes sikre. Alle fartøjer er godkendt af Søfartsstyrelsen.Hvad er go High-klatring på Kragerup Gods?

Hvis du ikke efterlader din højdeskræk hjemme, før du når toppen, er det bedst ikke at holde øjnene på jorden et par meter under dig for længe. Faktisk, hvis du har modet til at gå til den højeste tonehøjde, hvis du hører et sus, mens du balancerer i trætoppene, er det 28 meter under dig, det er ikke kun vinden, det er adrenalin, der går rundt i kroppens bevægelser. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup gods blev i 2014 tildelt miljømærket "Grøn Nøgle", hvilket betyder, at godset er CO2-neutralt.Hvad er tandem Kitesurfing i København?

Vinden blæste hen over havet og hvidtede bølgetoppene. Det er perfekt vejr til kitesurfing, og på stranden går instruktører rundt og forbereder drager til dagens tur. Når alt er klar, skal du tage din våddragt på og begive dig ud på havet i bølgerne på en dobbeltdrage. Det går hurtigt og kræver koncentration at finde ud af, hvordan board og kite fungerer sammen – men instruktøren har styr på det, og sammen føles det, som om man er ved at tage afsted. Med mange års erfaring og flere uddannelser på deres CV, ved KB-Kite, hvordan man sørger for, at du får en god oplevelse. Niveauet er for enkeltpersoner, så alle vil blive udfordret og lære noget, ligesom sikkerhed selvfølgelig er en topprioritet. KB-Kite overholder Dansk Sejlforbunds krav.