Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Vil du opleve den ultimative luftoplevelse? Vælg Dropzone Denmark og prøv Europas højeste HALO tandemspring Placeret 7.600 meter oppe i luften, får du hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores erfarne team sikrer din sikkerhed. Begrænsede pladser, tilmeld dig nu


Prøv svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Prøv svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage din rejse til højere luftniveauer uden at bruge motor. Det kaldes svæveflyvning. Dejlig oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Eventyr på Limfjorden

Eventyr på Limfjorden

Oplev Linfjord fra vandkanten, når du er med på Aalborgs RIB Safari. Vi garanterer en blæsende og kølig naturlig oplevelse til dit hår. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Undervandsjagt med Dykker-butikken

Undervandsjagt med Dykker-butikken

Glem fiskestangen, dyk ned under overfladen og spydfisk. Lyder det som det for dig? Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Urban High Roping

Urban High Roping

Prøv verdens højeste højrebbane på Urban Ranger Camp i Refshaleøen, 10 minutter fra det centrale København. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark?

Vælg Dropzone Denmark for den ultimative luftoplevelse! Vi inviterer dig til et eksklusivt event, hvor du får muligheden for at prøve Europas højeste HALO tandemspring. Du vil blive placeret 7.600 meter (25.000 fod) oppe i luften og opleve hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores team, ledet af den erfarne professionelle skydiver og HALO Jumps Specialist, Paul-Henry de Baère, vil sikre, at du er i de bedste hænder. Kom og oplev dette enestående event, som kun finder sted få dage om året med begrænsede pladser. Dette er din chance for at prøve noget, som ikke alle kan prale med. Vælg Dropzone Denmark og gør din drøm til virkelighed!Hvad er prøv svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub?

Der vil være briefinger før, på og efter flyvningen. Gennemgå sikkerhedsprocedurer for fly og faldskærme. Flyet blev trukket til 500 eller 800 meters højde. Når højden er nået, kobles svæveflyet fra. Svæveflyet går langsomt ned igen. Under flyvningen blev der udført enkle manøvrer, der demonstrerede egenskaberne af et svævefly. Varigheden kan variere på grund af vejrforholdene og kan blive aflyst af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis flyet bliver aflyst, får du et nyt fly. Vyborg Svæveflyveklub blev grundlagt i 1939 og er en af ​​landets ældste klubber. Vyborg Lufthavn er nok den smukkeste lufthavn i landet, omgivet af søer og skove. Klubben tager sikkerheden meget alvorligt og aflyser i tilfælde af dårligt vejr Klubben uddanner flere svæveflyvepiloter hvert år. Næsten alle kan lære at flyve i et svævefly - er du den næste "på listen", der skal trænes?Hvad er eventyr på Limfjorden?

Der var vind i håret, da begge motorer skruede op med 300 hestekræfter under motorhjelmen og skød ud af Woodsfjord. Det er dog ikke kun vinden i håret, for turen vil også være fyldt med historier fra Skovfjordene, hvor sæler måske vil stikke hovedet forsigtigt op af dybet. Hvis du vil udforske Limfjorden, er det bedst at gøre det fra vandkanten. RIB-IT vil ikke gå på kompromis med sikkerheden, og erfarne kaptajner vil sikre, at hverken fartøjet eller passagererne udsættes for ekstreme situationer. Fartøjerne er godkendt af Søfartsstyrelsen og alle kaptajner har desuden gennemført søforsøg med repræsentanter for Søfartsstyrelsen.Hvad er undervandsjagt med Dykker-butikken?

Du kan lade fiskestangen stå og i stedet tage en våddragt på og komme op til overfladen. Ultraviolet jagt er mere populær end nogensinde, og det er meget vanedannende. Er du klar til at fiske på den mest autentiske måde som muligt? Kom nu - nu dykker vi. Dykker butikken har mange års erfaring med at afholde dykkerkurser og dykkerture. Certificerede dykkere har mange dyk på deres CV og går til fronten for at sikre, at dykkerforholdene er bedst. Derfor er dykkerudstyr af højeste kvalitet, så alle kan føle sig trygge under dykning.Hvad er urban High Roping?

Du behøver ikke at være eventyrer eller gører for at bevæge dig på en rebbane 50 meter over jorden. Men når du går gennem de forskellige niveauer, kan du ikke undgå at føle dig som en helt med superkræfter. Når ranger siger go play, go high, go play, udfordr højde og adrenalin! Urban Ranger Camp ligger i Refshaleøen, hvor den gamle B&W hal skaber et industrielt bymiljø for både begyndere og veteraner. Instruktører er ansvarlige for sikkerheden og de sørger for at guide alle gennem kurset for at fremhæve en god oplevelse.