Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Prøv Paragliding

Prøv Paragliding

Paragliding er en af ​​de smukkeste oplevelser. Følelsen af ​​at glide gennem landskabet er meget unik. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


GoBounce på Kragerup Gods

GoBounce på Kragerup Gods

Klatre op i Kragerup-gudernes trætopp og hop på den 8 meter lange trampolin. En naturoplevelse for hele familien. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

Indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience

Bodyflight får dig til at føle dig vægtløs. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke en oplevelse eller give et gavekort Book en oplevelse selv eller købe et gavekort til en du holder af.


Overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff

Overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff

Oplev sommerens eventyr på Rømø med OurStuff. Surfer, udforsk Vadehavets natur og overnat på Marsk Camp. Autocamperplads, restaurant og iscafé tilgængelig. Naturoplevelser i en klasse for sig til en overkommelig pris. Tagteltet, sengelinned og dyner leveres i Aarhus. Fart over feltet med strandsurfing eller friheden ved flerdagsture med rooftop-telt. Glæd dig til et eventyr langt væk fra hverdagen.


USS Triton hos Escapist

USS Triton hos Escapist

Room Escape Games i Aarhus inviterer til teambuilding og hjerneaktiviteter. Kan du løse gåden i tide? Prøv room escape med venner. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er prøv Paragliding?

De fleste har som barn en drøm om, at hvis man løber hurtigt nok, så tager man fart. Her går en drøm i opfyldelse, da du endelig letter, mens du løber over markerne med din paraglider påsat. Så forsvinder jorden stille og roligt under dine fødder, indtil du ser verden fra et fugleperspektiv. Hvor langt du er fra jorden afhænger helt af, hvor uddannet du er. Normalt, når du prøver paragliding for første gang, vil du lette 2-3 meter over jorden. Airwave Paragliding Club blev etableret i 2005 og har siden da uddannet mange paragliderpiloter og er involveret i samarbejde om at fremme og forbedre flyvesikkerheden i Danmark. Derfor har flysikkerheden altid højeste prioritet, og det samme gælder udstyr, der altid er sikkert og up-to-date. Hos Airwave Paragliding Klub er solidaritet og god stemning blandt deltagerne grundstenene, som giver en tryg og rolig atmosfære.Hvad er goBounce på Kragerup Gods?

Fugle spreder deres vinger og letter på Craggrup Gods. Der er en ny aktivitet i skoven - endda den første af sin slags i Danmark. GoBounce er navnet, og du kan hoppe af en trampolin i toppen af ​​træet og få hele skoven til at svaje til lyden af ​​jublende skrig. Når man forlader det, når det er tid til at hvile sig, kan hele familien samles på jorden for at spise, inden man igen går ind i den 8 meter høje skov. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup gods blev i 2014 tildelt miljømærket "Grøn Nøgle", hvilket betyder, at godset er CO2-neutralt.Hvad er indoor Skydiving hos Copenhagen Air Experience?

Er du klar til at trodse tyngdekraften og mærke adrenalinsuset, der normalt kun findes på 4000 meter? I stedet for faldskærmsudspring kan du prøve frit fald og flyve rundt i luften for at udforske din nye grænse: rummet. Giv fuglen noget at tale om og tag afsted. Copenhagen Air Experience er fuldt certificeret af International Body Flying Association og vindtunnelen bliver jævnligt efterset og godkendt af Københavns Brandvæsen, TÜV og Force Technology. Instruktører guider dig gennem oplevelsen og lærer dig teknikken bag så hurtigt som muligt, samtidig med at niveauet tilpasses individuelle omstændigheder.Hvad er overnatning i tagtelt & strandsurfing med OurStuff?

Oplev sommerens eventyr og adrenalinkick, når du surfer på Rømø og udforsker den fantastiske natur ved Vadehavet med en overnatning på Marsk Camp. OurStuff's erfarne instruktører sørger for en tryg og sjov oplevelse på stranden, hvor vinden rusker i håret og hastigheden er høj. Efter en dag med spænding og action kan du slappe af på Marsk Camps luksuriøse autocamperplads. Her er der adgang til toiletter, bad og vaskemaskine, så du kan nyde komforten, mens du oplever naturen. Hvis sulten melder sig, har du flere muligheder. Besøg restauranten eller iscaféen, hvor der er noget for enhver smag. Du kan også bestille mad med hjem og nyde det med udsigt til søen eller den spektakulære solnedgang ved Vestkysten. OurStuff sørger for tagteltet, sengelinned og dyner, som du kan afhente i Aarhus. Så kan du sove med stil og vågne op til endnu en dag fyldt med eventyr ved Vadehavet. Hos OurStuff får du naturoplevelser i en klasse for sig. Her venter store oplevelser til en overkommelig pris, hvor naturen er helt tæt på. For OurStuff er det netop de oplevelser, der skaber mindeværdige øjeblikke, du sjældent vil glemme. Hvis du er til fart over feltet, kan du prøve strandsurfing på Europas bedste strand på Rømø. Her kan du være sikker på at få vind i sejlene og sus i maven. Hvis du foretrækker friheden ved at udforske på egen hånd, så vælg en af OurStuff's flerdagsture med rooftop-telt, hvor den spektakulære natur bliver din nærmeste nabo. Glæd dig til et eventyr langt væk fra hverdagen.Hvad er uSS Triton hos Escapist?

Den Kolde Krig var på et kritisk stadium, og forholdet mellem USA og Sovjet blev understøttet af glimt af spændinger mellem nationerne. Omverdenen holdt vejret; ville der være en atomkrig? Bølgerne er så høje, at du kan mærke det under vandet, mens de kæmper for at bevare roen midt i bombardementet af koder, vrangforestillinger og sabotage ombord på USS Triton. Kan du modstå presset, eller vil du starte en atomkrig? Det er helt op til dig og dit team. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.