Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Kør gokart hos Racehall

Kør gokart hos Racehall

Kunne du tænke dig at give Gokart en oplevelsesgave? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokartbane Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Land Wings ved Vesterhavet med OurStuff

Land Wings ved Vesterhavet med OurStuff

Oplev sommerens mest spændende adrenalinkick med OurStuffs Land Wing. Surf på strandens vind og mærk hvordan fart og susen i maven tager dig hen over Vesterhavets bølger. Hos OurStuff får du unikke naturoplevelser til en overkommelig pris. Prøv strandsurfing på Rømø eller vælg en flerdagstur med tagterrasse og udforsk den spektakulære natur. Glæd dig til dit eventyr - langt væk fra hverdagen.


The Ring | Escape room hos Riddlehouse

The Ring | Escape room hos Riddlehouse

Prøv et 60-minutters escape room på Riddelhouse i København. Her kan du prøve Danmarks første escape room med liveoptrædener. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pilot for en dag over Aarhus

Pilot for en dag over Aarhus

Tag kontrollen over et fly og lev drømmen for en dag Hos Danskpilot.dk får du en unik flyveoplevelse med en erfaren instruktør ved din side. Oplev spændingen ved at flyve en Cessna 172 fra Aarhus Airport. Få en grundig introduktion, en flyvelektion og debriefing. Danskpilot.dk har over 23 års erfaring inden for luftfart og tilbyder også andre sjove events med luft under vingerne. Er du klar til at flyve?


Privatundervisning i løbehjul hos L.O.W Academy

Privatundervisning i løbehjul hos L.O.W Academy

Få den bedste skateundervisning hos L.O.W Academy. Vores dygtige instruktører tilpasser undervisningen til dig, uanset om du er erfaren skater eller nybegynder. Lej udstyr, hvis du ikke har dit eget. Vi brænder for skating og vil gerne dele vores passion med dig. Kom og oplev en sjov og udfordrende time hos os. Vi glæder os til at møde dig på L.O.W Academy.


Hvad er kør gokart hos Racehall?

Der er ingen bakgear og ingen bremser her, hvis du vil krydse målstregen først. Så er der kun én ting at gøre: fuld gas! Hvis du kan holde fokus og køre målrettet undervejs i stedet for at skiftes, har dine konkurrenter ikke en chance, før du er på vinderens taburet. Racehall har den største og næststørste indendørs racerbane i verden, målt på kørselsareal og antallet af karts, der kan køre på banen på samme tid. Der er plads til overhalinger overalt, og masser af plads til at køre i dit eget tempo. Kort sagt, Gokarting4All.Hvad er land Wings ved Vesterhavet med OurStuff?

Oplev sommerens mest spændende adrenalinkick med OurStuff ved Vesterhavet. Tag hjelmen på, find dit landboard frem, og hold godt fast i OurStuff's Land Wing, mens du mærker hvordan vinden tager fat og trækker dig hen over stranden. Turen går mod Rømø, hvor du kan surfe langs Vesterhavet. OurStuff har udviklet et landboard, der gør det muligt at opleve surfing ikke kun på bølgerne i havet, men også på strandens vind. Det betyder endnu mere fart, når du ræser afsted på stranden og mestrer vinden med din Land Wing. Efter oplevelsen kan du låne strandudstyr helt gratis, og måske du endda er frisk på en forfriskende dukkert i bølgerne? Den perfekte sommeroplevelse til en sjov dag med vennerne eller familien. Hos OurStuff er du garanteret unikke naturoplevelser. Her får du store oplevelser til en overkommelig pris - med naturen lige ved hånden. Ifølge OurStuff er det den slags oplevelser, der skaber minder, som man sjældent glemmer. Hvis du er til dagsudflugter med fart over feltet, kan du prøve strandsurfing på Rømø. Her er du garanteret vind i sejlene og en susen i maven på en af Europas bedste strande til strandsurfing. Hvis du foretrækker at nyde friheden ved at udforske på din egen måde, kan du vælge en af Ourstuffs flerdagsture med tagterrasse, hvor du er omgivet af den spektakulære natur. Glæd dig til dit eventyr - langt væk fra hverdagen.Hvad er the Ring | Escape room hos Riddlehouse?

Det eneste du ikke kan gøre er at se en film. Dette er den eneste regel. Men kan du modstå fristelsen? Hvad sker der egentlig, hvis du giver efter og ser det? Det er bare en film. Måske har den de svar, der er nødvendige for at løse mysteriet om en lille piges pludselige død. Kan du bevare roen og løse gåden på 60 minutter? For ellers ville det være meget uhyggeligt i første omgang. Riddlehouse tilbyder dig en sjov og spændende oplevelse, hvor kommunikation, udfordring og samarbejde er afgørende. Hvis du elsker gåder, udfordringer, mysterier, historier og kultur, så er Riddlehouse stedet for dig.Hvad er pilot for en dag over Aarhus?

Drømmer du om at flyve og opleve spændingen ved at styre dit eget fly? Så er denne unikke oplevelse skræddersyet til dig. Hos Danskpilot.dk kan du opleve en enestående flyvetur fra Aarhus Airport med en erfaren flyveinstruktør ved din side. Tag kontrollen over en Cessna 172 og træd ind i rollen som pilot. Du får en omhyggelig introduktion, en flyvelektion og efterfølgende debriefing, så du kan lære alt fra start til slut. Danskpilot.dk er en flyveskole i Aarhus med mere end 23 års erfaring inden for luftfart. Udover at uddanne kommende piloter tilbyder de også sjove og anderledes events med luft under vingerne. Så er du klar til at leve drømmen for en dag?Hvad er privatundervisning i løbehjul hos L.O.W Academy?

Hos L.O.W Academy tilbyder vi den bedste skateundervisning, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om du er en erfaren skater, der ønsker at lære nye tricks og teknikker, eller om du er helt ny på løbehjul, er vores dygtige instruktører klar til at tage dig i hånden og guide dig gennem hele processen. Vi tror på, at undervisningen skal tilpasses dig og dine ønsker, så du får mest muligt ud af din tid med vores løbehjulsinstruktører. Så uanset om du vil fokusere på bestemte teknikker eller bare have en sjov og udfordrende time, er vi her for at hjælpe dig med at opnå dine mål. Hvis du endnu ikke har dit eget udstyr, behøver du ikke bekymre dig. Vi tilbyder muligheden for at leje alt det nødvendige udstyr, herunder hjelme, beskyttelsesudstyr og løbehjul. L.O.W Academy har et brændende ønske om at give den bedste skateundervisning i verden og dele vores passion for skating. Vi har været førende inden for skateevents og undervisning på rulleskøjter, løbehjul og skateboard siden 2018, tidligere kendt som Inline-Skateundervisning. Så kom og besøg os, og lad os sammen opleve en time fuld af sjov og udfordringer. Vi glæder os til at møde dig på L.O.W Academy.