Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

En dag i WOW PARK Skjern

En dag i WOW PARK Skjern

Slip din indre Tarzan løs på WOW PARK Skjern i Vestjylland. Her kan du boltre dig i trætoppene eller andre aktiviteter i naturen... book oplevelsen selv eller køb den som gavekort til en du holder af.


Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev en spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Events RIB-båd. Fart, historie og fantastiske fortællinger venter på jer. Sikkerhed og tryghed er i fokus, og vores erfarne kaptajn guider jer sikkert gennem vandet. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og reflektere over de fascinerende historier. Mai-Event ønsker at give jer en uforglemmelig oplevelse på havet.


IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

IPP2 Kajakkursus hos KajakOasen

Er du nybegynder i kajak, er KajakOasens IPP2 kajakkursus kurset for dig. Tag kajakundervisning i disse smukke rammer Book selv oplevelsen eller køb den som et gavekort til en du holder af.


Oplev Orø på veteranknallert med Puchtours

Oplev Orø på veteranknallert med Puchtours

Oplev ægte nostalgi på en nostalgisk køretur gennem det smukke landskab med Puchtours veteranknallertoplevelse. Tag styringen af en velholdt knallert, føl vinden i håret og udforsk eventyrøen Orø. Følg anbefalingerne fra Puchtours eller skab dine egne veje. Parkér din knallert på Lindegården og nyd en sjov dag med venner og familie. Lad eventyret begynde


Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv cykelstien på Danmarks eneste indendørs cykelsti. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er en dag i WOW PARK Skjern?

Pak bilen - børn, picnickurv og dit bedste aktivitetstøj. Fordi turen gik til Vestjylland, kunne hele familien tilbringe en dag i trætoppene og lade legen spille frit. Hvis ikke alle kan lide højder, kan du fodre dyr, spille bold eller nyde mange andre oplevelser i parken. Hos WOW PARK Skjern handler det om naturen og dit kropslige udtryk, og der er god plads, hvis du trænger til en pause. Det er super sjovt at være i skoven. WOW PARK Skjern er en stor forlystelsespark i skoven. Oplev en eventyrlig skovverden med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! Med sin alkoholdispenser og rummelige udendørsareal er WOW PARK en sikker oplevelse for alle.Hvad er fortællinger om Ringenes Herre fra RIB-båd med Mai-Event?

Oplev en unik og spændende tur på Aarhusbugten med Mai-Event's RIB-båd. Få fart over feltet og få indblik i de mange historier, der gemmer sig i vandet. Før turen får I en grundig introduktion og en historisk sejltur med den erfarne historiker Casper Clemmesen, forfatteren af bogen Tolkien og det mystiske Jylland. Han vil fortælle om den ældste danmarkshistorie og hvordan den er en vigtig del af de populære fortællinger om Ringenes Herre, Hobitten og Silmarillion. Sikkerheden er i top med vores erfarne RIB-bådskaptajn, og vi sørger for en tryg oplevelse for alle. Efter turen kan I nyde en kop kaffe og deltage i en åben dialog om de fortællinger, I lige har fået indblik i. Mai-Event tager jer med ud på havet for at formidle de spændende historier, der findes derude. Vores formidlere har mange års erfaring inden for foredrag og læring, og vi er dedikerede til at give jer en uforglemmelig oplevelse.Hvad er iPP2 Kajakkursus hos KajakOasen?

Ikke langt fra København ligger Lamerfjorden. Det appellerer til naturoplevelser, så det er en god mulighed, hvis du vil bruge tid på sjove naturoplevelser, mens du lærer noget, du kan have glæde af i mange år fremover. Med IPP2 Intensive Course lærer du alt om kajaksejlads, så du kan rejse sikkert langs kysten i havkajak om sommeren. Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Siden 2011 har KajakOasen undervist i utallige kurser om kajakoplevelser i steder som Lammefjorden, New Zealand. Både private kunder og institutioner kommer ofte til Plejerup, da det er det oplagte sted for begyndere, da vandet er lavt og området ikke er påvirket af vind og bølger. KajakOasen har alle de faciliteter du har brug for før, under og efter din fjordoplevelse.Hvad er oplev Orø på veteranknallert med Puchtours?

Tag med på en nostalgisk køretur gennem det skønne landskab med Puchtours' veteranknallertoplevelse. Uanset om du drømmer om gamle minder eller er ivrig efter nye eventyr, så står de velholdte knallerter klar til at føre dig ud på landevejene. Føl vinden i håret og nyd udsigten mod det bakkede landskab, mens du styrer din egen knallert mod eventyrøen Orø. Følg Puchtours' anbefalinger for området eller skab dine egne veje at udforske. Puchtours, startet af et brødrepar i Hornsherred, ønsker at tilbyde en ny og spændende attraktion for både lokale og turister. Oplev den ægte nostalgi på Lindegården, hvor du kan parkere din knallert i en af de specialdesignede båse, der minder om ægte hestestalde. Tag dine venner eller familie med på en sjov dag med Puchtours, hvor I kan skåle og lytte til spændende historier fra ejerne. Træd op på sadlen af din egen veteranknallert og lad eventyret begynde.Hvad er prøv Banecykling med Velo Events?

Ville du turde køre omgang efter omgang i en ekstraordinært kompliceret rundkørsel? Så tag den gule ryttertrøje på, spænd hjelmen og start banespurten, så falder konkurrenterne som krummer på en kage. Bag Velo Events står Jimmi Madsen, en tidligere professionel cykelrytter og medlem af den legendariske PAR NR 7. Han har ni sejre i den seks dage lange begivenhed og har også tre OL-bronze- og EM-guldmedaljer i banecykling. Med Jimmi Madsen bliver du godt guidet gennem din rideoplevelse. Samtidig deler han uden forbehold sin passion for banecykling.