Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur over Lønstrup, Blokhus og Skagen med Sima Helikopter - læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Windsurfing med Frozen Palm Tree

Windsurfing med Frozen Palm Tree

Tag på windsurfing i København og pak kufferten til en dag på vandet. Dagens instruktører er klar til at give dig en fantastisk lærerig oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundflyvning over Danmark

Rundflyvning over Danmark

Hvis du altid har ønsket at flyve over det smukke Danmark, har du nu chancen for at designe din egen rute. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Tag rattet og gør dine drømme til virkelighed - en dag som helikopterpilot. Efter teoritimen får du lov til at flyve på egen hånd. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gaming hos Astralis Nexus

Gaming hos Astralis Nexus

Oplev professionelt gaming på Astralis Nexus i København Prøv at game på det bedste udstyr, hvor forbindelsen altid er i top. Få 3 timers gaming med de bedste spil, uden bekymringer. Besøg os i hjertet af København og oplev en kæmpe netcafé med gaming og events. Vi har alt, hvad du har brug for til at have det sjovt og vinde over dine konkurrenter. Tag dine gamingoplevelser til det næste niveau hos Astralis Nexus.


Hvad er helikoptertur med Sima Helikopter?

Når du er bundet til Sima Helikopterens helikoptersæde, får du et sæde med uhindret udsyn. Så du kan være helt sikker på alle detaljer fra start og start til sikker landing af helikopteren på land igen. Tag på en fantastisk flyvetur for at se Danmark fra oven, hvor landskab og sikkerhed er dine topprioriteter. Sima Helikopter har flere års erfaring med helikopterture i det danske sommerland, og hvert år stopper de flere forskellige lokationer, og tilbyder alle eventyrlystne gæster en særlig udsigt fra oven. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning.Hvad er windsurfing med Frozen Palm Tree?

Smilene fra rigtige windsurfere bliver endnu større, når vinden fanger mågerne og kaster dem op i luften, og bølgerne slår mod kysten. Fordi vinden betyder, at vejret er helt perfekt til vandrejser! Så tag dit surfbræt og følg windsurferens vej til stranden, hvor vinden blæser liv i sejlene og fører dig over bølgetoppene til nye bølger på vandet. Amager Kiteskole har siden 2009 undervist elever fra hele verden, og formålet er at gøre dig så tryg, at du derefter selv kan bevæge dig på vandet. Alle instruktører er IKO/KSA certificerede og har over 10 års erfaring med kitesurfundervisning, ligesom Amager Kiteskole også er certificeret af Dansk Sejlforbund. Kitesurfing udstyr skiftes løbende hen over sæsonen, så du altid har det nyeste udstyr til rådighed, når du tager undervisning på Amager Kiteskole.Hvad er rundflyvning over Danmark?

“Tag mig til månen og lad mig lege blandt stjernerne.” Når flyet letter fra jorden, kan du sætte din egen rute, og selvom turen til månen måske ikke er i en Cessna, er det stadig et privilegium at se Danmark fra himlen Imponerende syn. Så Frank Sinatra må nøjes med at synge om seværdighederne på månen - i hvert fald for nu...   Starling Air er et flyselskab, der har både flyveskole og tur-retur- og taxaflyvninger på sit CV. Professionelle piloter har mange års erfaring, den mest erfarne pilot har mere end 15.000 tur-retur-flyvninger i kufferten over en 23-årig periode. Hos Starling Air er sikkerheden førsteprioritet, og hvis passagererne har spørgsmål, eller hvis tanken om at lette fra jorden er for nervepirrende, tager piloterne sig tid til at snakke og svare på spørgsmål.Hvad er helikopterpilot for en dag med HeliCompany?

Har du nogensinde drømt om at flyve en helikopter, ringe til kontroltårnet og få grønt lys til at lette? Som helikopterpilot for en dag kan du sidde i pilotsædet og styre helikopteren, mens du kniber dig selv. Men klem så hårdt du kan, for det er godt nok, at du er piloten, og du kan føre besætningen ud på et eventyr. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.Hvad er gaming hos Astralis Nexus?

Oplev professionelt gaming på Astralis Nexus i København! Er du træt af dit gaming setup derhjemme, og vil du gerne prøve at game på professionelt udstyr, hvor forbindelsen med sikkerhed altid er i top? Så er Astralis Nexus i København din oplagte destination. Her får du 3 timers gaming på professionelt udstyr, hvor vi stiller et udvalg af de bedste spil til rådighed. Kvaliteten er i top, så du blot skal fokusere på at have det sjovt, imens du vælter dine konkurrenter af pinden. I hjertet af København, lige ved siden af indgangen til Tivoli, ligger Astralis Nexus. Vi er en kæmpe netcafé med gaming og events, og bag os står Astralis Group, mest kendt for det danske Counter-Strike: Global Offensive-hold, Astralis. Hos os finder du en stor merchandisebutik, 3 gamingstudier, over 100 gamingstationer, 4 VIP gamingrum, et auditorium og en terrasse med udsigt over Tivoli. Vores netcafé har også et bredt udvalg af spil, som I kan kaste jer over. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er der plads til alle hos os, som synes, det er sjovt at game sammen. Så tag dine gamingoplevelser til det næste niveau og besøg Astralis Nexus i København. Vi står klar til at give dig en uforglemmelig gamingoplevelse!