Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

Kitesurfing kursus hos Kitekollektivet

Hos Kitekollektivet står erfarne kitesurfing instruktører altid klar til at hjælpe dig i gang med kitesurfingen, det er sjovt og adrenalinfyldt. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kør Audi R8 på bane

Kør Audi R8 på bane

Oplev at køre en Audi R8 i Sjælllandsringen, Jyllandsringen eller Paderberg. Det er en meget velkommen oplevelse for fartelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Prøv Tandem Paragliding

Prøv Tandem Paragliding

Har du altid drømt om at kunne flyve? Så prøv paragliding. En professionel dobbelttræner vil tage dig til højderne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark

Vil du opleve den ultimative luftoplevelse? Vælg Dropzone Denmark og prøv Europas højeste HALO tandemspring Placeret 7.600 meter oppe i luften, får du hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores erfarne team sikrer din sikkerhed. Begrænsede pladser, tilmeld dig nu


Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Ballonflyvning over Fyn eller Sjælland

Oplev uforglemmelige eventyr og fuldstændig afslapning med DreamBallon Svæv højt over betagende landskaber og mærk den ufattelige ro i en luftballon. Vores erfaring og passion sikrer dig tryghed og en magisk rejse. Book din plads i dag


Hvad er kitesurfing kursus hos Kitekollektivet?

Kitesurfing er en hurtigt voksende sport, og vind og vand er ideelle til kitesurfing i Danmark. Det går hurtigt og kræver koncentration at forstå, hvordan board og kite arbejder sammen – men hos Kitekollektivet står certificerede og erfarne kitesurfing-instruktører klar til at hjælpe dig i gang med kitesurfingen. Kite Collective blev skabt for at opbygge et socialt inkluderende fællesskab, der bringer mennesker sammen på strandene omkring New Zealand. Her er alle instruktører certificerede og har stor erfaring med kitesurfing. Hos Kitekollektivet er sikkerheden førsteprioritet, hvorfor kun det nyeste og mest sikre udstyr bruges.Hvad er kør Audi R8 på bane?

For mange er det en drøm at prøve et løb på banen og mærke de 420 hestekræfter i aktion. Bag rattet i Audi R8 kan du selv køre superbilen gennem krævende sving som Sjælllandsringen, Padborg Park eller Jyllandsringen. Hvis du ikke er gammel nok, eller vil føle suset ved at være andenpilot, er det også muligt. Rigtig god tur! Siden 2013 har P1 APEX været leverandør af registrerede supercar adventure ture i Danmark. P1 Apex er nutidens førende udbyder af køreoplevelser i Nordeuropa, drevet af en stor passion for superbiler og et ønske om at dele den glæde med andre. Uanset om du er en erfaren chauffør eller ej, vil de gerne have, at deres gæster får en god oplevelse. Derfor sørger instruktøren altid for, at gæsterne er helt fortrolige med, hvordan bilen fungerer.Hvad er prøv Tandem Paragliding?

Vinden griber faldskærmen og trækker dig gennem himlen. At klø sig i kinderne og trække vejret gennem dit hår skubber dig blidt fremad, fremad, fremad. En svale synker og rejser sig i luften, og mens du sidder på en paraglider, følger du fuglen, mens du bevæger dig hen over den enorme himmel. Paraglidere giver dig en følelse af frihed, som fugle skal have, når de kun bruger opdrift til at holde sig selv flydende. Airwave Paragliding Club blev etableret i 2005 og har siden da uddannet mange paragliderpiloter og er involveret i samarbejde om at fremme og forbedre flyvesikkerheden i Danmark. Derfor har flysikkerheden altid højeste prioritet, og det samme gælder udstyr, der altid er sikkert og up-to-date. Solidaritet og god stemning blandt deltagerne er grundstenene i Airwave Paragliding Club, som giver en tryg og rolig atmosfære.Hvad er europas højeste HALO tandemspring hos Dropzone Denmark?

Vælg Dropzone Denmark for den ultimative luftoplevelse! Vi inviterer dig til et eksklusivt event, hvor du får muligheden for at prøve Europas højeste HALO tandemspring. Du vil blive placeret 7.600 meter (25.000 fod) oppe i luften og opleve hele 2 minutter af frit fald, før faldskærmen åbner sig. Vores team, ledet af den erfarne professionelle skydiver og HALO Jumps Specialist, Paul-Henry de Baère, vil sikre, at du er i de bedste hænder. Kom og oplev dette enestående event, som kun finder sted få dage om året med begrænsede pladser. Dette er din chance for at prøve noget, som ikke alle kan prale med. Vælg Dropzone Denmark og gør din drøm til virkelighed!Hvad er ballonflyvning over Fyn eller Sjælland?

Drøm dig væk og nyd et øjeblik i fuldstændig afslapning, mens DreamBallon giver dig muligheden for at svæve højt over betagende landskaber og mærke den ufattelige ro, som kun kan opleves i en luftballon. Med årtiers erfaring og en brændende passion for luftballonflyvninger har DreamBallon APS allerede skabt utallige uforglemmelige eventyr for eventyrlystne rejsende og naturelskere. Sikkerhed er vores øverste prioritet, og fra det øjeblik du stiger ombord på luftballonen, vil du føle dig i trygge hænder og være klar til at udforske verden fra en helt ny vinkel. Book din plads i luftballonen i dag, og lad os tage dig med på en magisk rejse, som du aldrig vil glemme!