Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Rundflyvning over Danmark

Rundflyvning over Danmark

Hvis du altid har ønsket at flyve over det smukke Danmark, har du nu chancen for at designe din egen rute. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Holdundervisning i skateboard for familier hos L.O.W Academy

Holdundervisning i skateboard for familier hos L.O.W Academy

Lær at skate med L.O.W Academy - professionel undervisning tilpasset dit niveau. Brændende passion for skating og sikkerhed. Lej udstyr hos os. Danmarks førende udbyder af skateevents og undervisning. Velkommen til den bedste skateundervisning.


Kør Porsche på bane

Kør Porsche på bane

Kan du lide fart, spænding og store hestekræfter? Så prøv en tur med høj hastighed i en Porsche 911 GT3 på et lukket kredsløb. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


The Ring | Escape room hos Riddlehouse

The Ring | Escape room hos Riddlehouse

Prøv et 60-minutters escape room på Riddelhouse i København. Her kan du prøve Danmarks første escape room med liveoptrædener. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Watercast fra RIB-båd med Mai-Event

Watercast fra RIB-båd med Mai-Event

Watercast er for dem, der virkelig har brug for at mærke adrenalinen rulle gennem kroppen. Watercast er en øvelse, som Frømandskorpset bruger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Hvad er rundflyvning over Danmark?

“Tag mig til månen og lad mig lege blandt stjernerne.” Når flyet letter fra jorden, kan du sætte din egen rute, og selvom turen til månen måske ikke er i en Cessna, er det stadig et privilegium at se Danmark fra himlen Imponerende syn. Så Frank Sinatra må nøjes med at synge om seværdighederne på månen - i hvert fald for nu...   Starling Air er et flyselskab, der har både flyveskole og tur-retur- og taxaflyvninger på sit CV. Professionelle piloter har mange års erfaring, den mest erfarne pilot har mere end 15.000 tur-retur-flyvninger i kufferten over en 23-årig periode. Hos Starling Air er sikkerheden førsteprioritet, og hvis passagererne har spørgsmål, eller hvis tanken om at lette fra jorden er for nervepirrende, tager piloterne sig tid til at snakke og svare på spørgsmål.Hvad er holdundervisning i skateboard for familier hos L.O.W Academy?

L.O.W Academy tilbyder professionel og engageret skateundervisning til alle, der ønsker at lære at skate. Vores holdundervisning er skræddersyet til at lære dig de nødvendige teknikker og tricks, så du selv kan skate med selvtillid og sikkerhed. Uanset om du er nybegynder eller øvet, tilpasser vores dygtige skateboardinstruktør undervisningen til dit niveau. Vi brænder for at dele vores passion for skating og vil gerne hjælpe dig med at komme i gang eller forbedre dine færdigheder. Hvis du ikke har dit eget udstyr, kan du leje en hjelm, beskyttelsesudstyr og et skateboard hos os. L.O.W Academy er Danmarks førende udbyder af skateevents og undervisning på rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Vi blev etableret i 2018 efter at have opnået stor succes som Inline-Skateundervisning. Vi ser frem til at byde dig velkommen og give dig den bedste skateundervisning, der er at finde.Hvad er kør Porsche på bane?

Porsche 911 GT3 RS viser sin kraft med 540 turboladede heste, der hamrer som en hammer, så når du sidder i førersædet i en superbil, er det ikke kun gaspedalen. Der kræves også en masse teknologi for at maksimere hestekræfterne. Kan du finde en balance mellem teknik og fart, eller vil du hellere have en erfaren træner til at smække alle 540 hestekræfter i banens asfalt. Du bestemmer, og jo flere runder du vælger, jo flere gange skal du slå langsiden ned - rigtig sjovt! Siden 2013 har P1 APEX været leverandør af registrerede supercar adventure ture i Danmark. P1 Apex er nutidens førende udbyder af køreoplevelser i Nordeuropa, drevet af en stor passion for superbiler og et ønske om at dele den glæde med andre. Uanset om du er en erfaren chauffør eller ej, vil de gerne have, at deres gæster får en god oplevelse. Derfor sørger instruktøren altid for, at gæsterne er helt fortrolige med, hvordan bilen fungerer.Hvad er the Ring | Escape room hos Riddlehouse?

Det eneste du ikke kan gøre er at se en film. Dette er den eneste regel. Men kan du modstå fristelsen? Hvad sker der egentlig, hvis du giver efter og ser det? Det er bare en film. Måske har den de svar, der er nødvendige for at løse mysteriet om en lille piges pludselige død. Kan du bevare roen og løse gåden på 60 minutter? For ellers ville det være meget uhyggeligt i første omgang. Riddlehouse tilbyder dig en sjov og spændende oplevelse, hvor kommunikation, udfordring og samarbejde er afgørende. Hvis du elsker gåder, udfordringer, mysterier, historier og kultur, så er Riddlehouse stedet for dig.Hvad er watercast fra RIB-båd med Mai-Event?

Hvis du vil opleve de øvelser, de laver hos Frøkorpset på egen hånd, så er vandkastet noget for dig. Du ligger på RIB-bådens ponton og venter på, at de 2x300 hk i bådens motor slår ind. Når RIB-båden har god fart, giver du slip og flyver over vandet. Forestil dig, at din egen krop bliver brugt som surfbræt, så ved du allerede godt, hvad watercasting er. Mai-Event tager dig med ud på havet og fortæller de historier, der ligger gemt der. Instruktørerne har mange års undervisnings- og læringserfaring, ligesom RIB kaptajnen har styr på sikkerheden, så alle får en god og sikker oplevelse.