Action oplevelse

Til dig der har behov for vild adrenalin og action

Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan din hjemby ser ud fra himlen? HeliCompany tager dig med på en returflyvning lige derhen, hvor du vil hen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kør Audi R8 på bane

Kør Audi R8 på bane

Oplev at køre en Audi R8 i Sjælllandsringen, Jyllandsringen eller Paderberg. Det er en meget velkommen oplevelse for fartelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy

Privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy

Bliv en bedre skater med L.O.W. Academy - Danmarks førende udbyder af skateundervisning. Vores dygtige instruktører tilpasser undervisningen til dit niveau, lærer dig tricks som The Board Slide og 180 Ollie, eller hjælper dig med de grundlæggende færdigheder. Medbring dit eget udstyr eller lej det hos os. Vi er dedikerede til at gøre dig mere sikker og dygtig på boardet. Velkommen til L.O.W. Academy


Det Store Diamantkup hos Escapist

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus tilbyder dig et gådefuldt escape room. Hvis du har sans for logik, kan du måske løse det store diamanttyveri, før politiet ankommer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


RIB Tur på Øresund

RIB Tur på Øresund

Rib-turen på Øresund giver dig høj fart. Med 110 km/t suser du på vandet, mens du kan se havforter, vindmøller og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er helikoptertur med HeliCompany?

Når du rejser på et rutefly, er et vinduessæde ofte et eftertragtet sæde. Men som bekendt er det ikke alle, der er så heldige at have en fantastisk udsigt under start og landing. Når du flyver i helikopteren, er der kun et vinduessæde, så du helt sikkert kan se udsigten fra start til slut. HeliCompany er Danmarks største udbyder af helikopterture. De lever og ånder med helikopterflyvning og flyver over 5000 tilfredse kunder hvert år. Alle piloter er uddannet og certificeret, så alle sikkerhedskrav er opfyldt før, under og efter flyvning. HeliCompany vil give en sikker og sjov oplevelse for alle, hvor sikkerheden har højeste prioritet.Hvad er kør Audi R8 på bane?

For mange er det en drøm at prøve et løb på banen og mærke de 420 hestekræfter i aktion. Bag rattet i Audi R8 kan du selv køre superbilen gennem krævende sving som Sjælllandsringen, Padborg Park eller Jyllandsringen. Hvis du ikke er gammel nok, eller vil føle suset ved at være andenpilot, er det også muligt. Rigtig god tur! Siden 2013 har P1 APEX været leverandør af registrerede supercar adventure ture i Danmark. P1 Apex er nutidens førende udbyder af køreoplevelser i Nordeuropa, drevet af en stor passion for superbiler og et ønske om at dele den glæde med andre. Uanset om du er en erfaren chauffør eller ej, vil de gerne have, at deres gæster får en god oplevelse. Derfor sørger instruktøren altid for, at gæsterne er helt fortrolige med, hvordan bilen fungerer.Hvad er privatundervisning i skateboarding hos L.O.W Academy?

L.O.W. Academy tilbyder den bedste skateundervisning i Danmark. Vores dygtige skateboardinstruktører er eksperter i tricks som The Board Slide, 180 Ollie og The Kick Turn. Hvis du endnu ikke er fortrolig med disse, behøver du ikke at bekymre dig. Vi tilpasser vores undervisning til dine ønsker og niveau, så du får mest muligt ud af timen. Vi lærer dig også de grundlæggende færdigheder, hvis du blot ønsker at lære at stå på boardet. Husk at medbringe dit eget skateboard og beskyttelsesudstyr. Hvis du ikke har det, kan du leje det hos os, når du ankommer. Vores instruktører er dedikerede til at lære dig mere og gøre dig mere sikker på fire hjul. L.O.W. Academy brænder for skating og ønsker at give den bedste skateundervisning. Vi blev etableret i 2018 og er Danmarks førende udbyder af skateevents og undervisning på rulleskøjter, løbehjul og skateboard. Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores academy.Hvad er det Store Diamantkup hos Escapist?

I den mørke nat sejlede et fragtskib fra Rusland ind i Aarhus havn. Pludselig blæste det, og et stille støvregn faldt på fragtbilen, der skulle fragte den uvurderlige blå diamant fra fragtskibet til Nationalmuseet i Aarhus. Du vil gerne selv opleve diamanten, men du ved også, at du bliver nødt til at vente, indtil den når museet, for på trods af de avancerede låsemekanismer og komplekse koder, er dette din chance. Hvis du holder hovedet koldt, kan diamanten blive din. Escapists escape room er håndlavet, og der er brugt meget tid på at designe en sammenhængende og udfordrende gameplay-oplevelse, der er velegnet til teambuilding og fødselsdage. Dette resulterede i 5 stjerner til deres escape room, så du har en spændende spiloplevelse uanset om du er i gruppe eller alene - valget er dit.Hvad er rIB Tur på Øresund?

Når 600-hestes motoren går i gang, og RIB'en går ud i bølgerne, går det ikke godt. Her er der med garanti stænk af skum og vind i håret, og København lover at vise sig fra sin bedste side. Lad søpindsvinene drysse lidt skum på stævnen og mærk suset. RIB Alex har sejlet med RIB både siden 2004 og har nu 5 både, hvor de kan tilpasse deres oplevelse i København og Øresund. Sikkerhed er altid en topprioritet, og alle besætningsmedlemmer er uddannet til en actionfyldt oplevelse på højhastighedsvand, samtidig med at passagererne holdes sikre. Alle fartøjer er godkendt af Søfartsstyrelsen.